Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε Παπαοικονόμου και Κούφα

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε δικό του τον 22χρονο (02/12/1999) μεσοεπιθετικό, Δημήτρη Παπαοικονόμου που αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα (πριν σε ΑΕ Ευόσμου, ΠΑΟ Κουφαλίων, Ένωση Αλεξανδρούπολης, ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου) αλλά και τον 19χρονο (12/07/2002) αμυντικό, Αδάμ Κούφα από τον ΠΑΟΚ Κουφαλίων και παλαιότερα σε U19 των ΠΑΟΚ, U19 Πλατανιά, U19 Άρη και Δόξα Ασσήρου.

Οι ανακοινώσεις :

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαοικονόμου.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει αρκετές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πρωταγωνιστώντας σε αυτό με τις φανέλες των FC Αλεξανδρούπολη, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΕ Ευόσμου και, εσχάτως, του Αγροτικού Αστέρα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και για λογαριασμό του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη και του εύχεται υγεία και ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες στη φετινή σεζόν.”

«Πράσινος» ο Αδάμ Κούφας

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αδάμ Κούφα.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος, που μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, πέρασε με επιτυχία μια δοκιμαστική περίοδο προπονούμενος με το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη και αγωνιζόμενος σε φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας, με αποτέλεσμα να ντυθεί και επίσημα στα πράσινα.

Πέρυσι, ο Κούφας αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ έμαθε ποδόσφαιρο σε κάθε μία από τις στάσεις του, τόσο στην Ακαδημία του Ηρακλή και στις ομάδες Κ19 των ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Άρη, όσο και στα ανδρικά τμήματα της Γερμανικής Ακαδημίας και της Δόξας Ασσήρου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αδάμ και του εύχεται μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected