Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άχθος Αρούρης : “Εμείς δεν δακρύζουμε στις ήττες, γιατί δεν χάνουμε ποτέ και όταν κερδίζουμε κλαίμε, διότι δεν χάσαμε”

Ο καθένας από μας έχει κάποια πιστεύω. Τη δική του ιδεολογία, το δικό του πρίσμα για το πως βλέπει τα πράγματα.

Για το ποδόσφαιρο όμως και γενικότερα τον αθλητισμό, μία είναι η φιλοσοφία που πρέπει να τα διέπει : Αυτή του Άχθου Αρούρη. Τελεία και παύλα.

Όλα τα άλλα, να χαμε να λέγαμε…

Διαβάστε την ανακοίνωση για τον αγώνα με τον ΦΑΣ Νάουσα, στον οποίο η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 5-0.

Αναλυτικά :

“Άχθο μου πέντε και καρτέρι, παρά δέκα και χουνέρι

Πεντάγωνο εσείς ; Πεντάγκολο εμείς.

Πεντικιούρ εσείς ; Πέντε κιούρ εμείς.

Πεντιφούρ εσείς ; Πέντε φουρ εμείς.

Ροκφόρ εσείς ; Ροκφάηβ εμείς.

Άχθος Αρούρης – ΦΑΣ Νάουσας 0-5 τελικό αποτέλεσμα.

Δημοσιεύματα αναφέρουν, πως δάκρυσαν εικόνες αγίων, μέχρι και οι ιερές παντόφλες της Πεντεγιώτισσας έκλαψαν με μαύρο δάκρυ, έπειτα από την αναμέτρηση του Σαββάτου. Εμείς πάντως είχαμε τον Άγιο Μυλωνά κάτω από το τέρμα, που δακρύσανε τα γάντια του, από τις απανωτές επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε επίπεδα ποδοσφαιρικά και όχι σε επίπεδα χάντμπολ.
Όπως και αν έχει, εμείς δεν δακρύζουμε στις ήττες, γιατί δεν χάνουμε ποτέ και όταν κερδίζουμε κλαίμε, διότι δεν χάσαμε.

Πρεμιέρα στη ποντικοφωλιά του Mesi Arena για τον Άχθο Αρούρη. Ο κόσμος αρχικά κατέκλυσε το γήπεδο από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Μετέπειτα κατέκλυσε τα συκώτια του, με αριστοτεχνική μαεστρία καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες βύνης κριθαριού, έτοιμος για την γιορτή με το ηθικό στα ύψη, γιατί δεν γίνεται και διαφορετικά.

Οι νομάδες οπαδοί μας, από τα πέρατα της χώρας και της γης (μπορεί και όχι), παρκάραν στο τσαρδί μας και το πανηγύρι άρχισε.

Όσα έτρωγε η ομάδα, άλλα τόσα έβαζε η κερκίδα με την φανταστική της εμφάνιση, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε.

Δυστυχώς, αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ήταν ο Ολλανδός κατηγορίας ελίτ διαιτητής, που δεν μέτρησε τα πεντακάθαρα γκολ της κερκίδας στο φύλλο αγώνα, και ήδη η τύχη του βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων.

Ταυτόχρονα όμως, κοιτώντας στα μάτια των παικτών, έβλεπες ζωγραφισμένη την απόγνωση, και το αθώο προσωπάκι ενός προβάτου που είναι έτοιμο να σφαγιαστεί, πρωτού ψηθεί αντικριστά.

Πλέον το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο, τρώμε γκολ δύο μέρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας, και αυτό γιατί δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο 2′ λεπτό του αγώνα, συνεχίζοντας το τρομερό σερί (3αγώνες) του ” τρώω γκολ στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα γιατί μπορώ “.

Το ημίχρονο τελείωσε με 0-2, με το 0-5 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ένας γνώριμος του Άχθου Αρούρη, ο οποίος δεν λυπήθηκε τα δίχτυα μας και σκόραρε τρεις φορές, κάνοντας το όνομα του σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων μας :

“Ντέλλα προδότη, Ιούδα Ισκαριώτη “.

Έτσι, μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής, ο Άχθος Αρούρης παραμένει στη πρώτη θέση της βαθμολογικού πίνακα, βλέποντας τον πίνακα από τη κάτω του μεριά.

Επόμενη στάση του τρένου μας στο εξωτικό Ροδοχώρι, που δεν είναι φημισμένο για τα ρόδια του, αλλά για τα θρυλικά του κεράσια και το υψόμετρο που θυμίζει Ισημερινό.

Θα είναι αρκετό το οξυγόνο ώστε να φύγει αλώβητη η ομάδα μας από την δύσκολη έδρα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected