Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στον σεισμό

Απέραντη θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο προκαλεί η είδηση του χαμού του πρώην παράγοντα του Πήγασου και του Πατούχα, Ιάκωβου Τζαγκαράκη!

Ο έντονος σεισμός στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να ανασυρθεί νεκρός μετά από κατάρρευση εκκλησίας ενώ υπήρξαν και αρκετοί τραυματίες!

Όπως αναφέρει το Grandsport, η είδηση ωστόσο που προκαλεί θλίψη και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι πως ο άτυχος άνδρας που καταπλακώθηκε είναι ο πρώην παράγοντας του ΑΠΣ Πήγασος και του Πατούχα, Ιάκωβος Τζαγκαράκης. Η είδηση όπως είναι φυσικό συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Βιάννου και φυσικά σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Μάλιστα το σωματείο του Πήγασου με ανακοίνωσή του θέλησε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ., ο πρόεδρος και όλο το σωματείου του Πήγασου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ιάκωβου Τζαγκαράκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή! Ο Ιάκωβος στο παρελθόν ήταν δίπλα στο σωματείο και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον άδικο χαμό του»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected