Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Οκτώβριος και η ΑΕΠ Κοζάνης δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί!

Με το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σίγουρο είναι πως ποτέ δεν θα βαρεθούμε…

Η κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2 αλλά και οι αναβολές στη συγκρότηση των ομίλων της Γ Εθνικής, έχει σημαντικό αντίκτυπο στις ομάδες και κατ επέκταση στους ποδοσφαιριστές, καθώς επιμηκύνεται η προετοιμασία.

Μία από αυτές που έχουν επηρεαστεί σημαντικά είναι και η ΑΕΠ Κοζάνης, που εκφράζει δημόσια τους προβληματισμούς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Συνεχίζεται η αβεβαιότητα για το σύλλογο μας.

Καθώς έχουν κληθεί μέχρι τώρα 43!!!!!! ομάδες πανελλαδικά να δηλώσουν συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ 2 (μεταξύ αυτών όλες οι υποβιβασθείσες από τη Football League ομάδες, Αστέρας Βλαχιώτη, Απόλλων Πόντου και Ασπρόπυργος, και αρκετές από την Γ’ Εθνική που δεν πέτυχαν άνοδο) η μόνη ομάδα που δεν καλείται είναι η ΑΕΠ Κοζάνης.

Αδιανόητο μεν, αλλά όχι για την Ελληνική πραγματικότητα.

Παρ’ όλα αυτά η οικογένεια της ομάδας μας, συνεχίζει υπομονετικά την προετοιμασία της, έστω και χωρίς πυξίδα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο προπονητής μας Ρομάν Ναντβόρνικ, παρακολούθησε χτες στην Κατερίνη τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Πιερικού και Ηρακλή.

Το περασμένο Σάββατο, η ΑΕΠ Κοζάνης, κέρδισε σε φιλικό που έγινε στην Ελασσόνα την τοπική ομάδα με 2-1. Και τα δυο τέρματα σημείωσε ο νεοαποκτηθείς ΣΑΣΙΝΚΑ, που αναμένεται να αποτελέσει και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected