Ακαδημίες Ημαθίας

Ξεκινά το Σάββατο το 16ο Άτυπο Πρωτάθλημα Ακαδημιών στην Ημαθία

Ένας θεσμός που μετρά 16 συνεχόμενα χρόνια είναι το Άτυπο Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Ημαθία, με τη συμμετοχή τμημάτων υποδομής από τον νομό αλλά και από τις γειτονικές Πιερία και Πέλλα.

Πάνω από 1.000 παιδιά των 19 Ακαδημιών που δήλωσαν συμμετοχή φέτος, θα επιστρέψουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με στόχο να χαρούν το παιχνίδι αλλά και να “σβήσουν” από τη μνήμη τους την περσινή χρονιά, που λόγω του lockdown, δημιούργησε σημαντικά ζητήματα στη ψυχοσύνθεση (και όχι μόνο) των παιδιών.

Ο Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ημαθίας (ΑΣΑΠΗ), με πρόεδρο τον Φώτη Παπαδόπουλο, διοργανώνει φέτος το 16ο Τουρνουά για τα τμήματα Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12, αρχής γενομένης το Σάββατο 2/10 στο γήπεδο του Νησίου Ημαθίας.

Να σημειώσουμε πως το 2008 είχε διοργανωθεί για πρώτη φορά και πρωτάθλημα Κ16, με νικήτρια την ομάδα του Φίλιππου Μελίκης, στον τελικό κόντρα στον Μακεδόνα Βέροιας.

Η πρώτη αγωνιστική είναι :

1ος όμιλος
Ακαδημία Βέροιας – Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας
Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΑΕΠ Βέροιας
ΝΠΣ Βέροια – Αστέρας Νάουσας
Νηρέας Βέροιας – Μακροχώρι

2ος όμιλος
ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Κοπανού
Φίλιππος Μελίκης – Football Kings
Κεραυνός Επισκοπής – Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕΚ Βέροιας

Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης οι ακαδημίες Ολυμπιακού Νάουσας, ΜΑΣ Βεργίνα και Ηφαίστου Παλαιοχωρίου

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στα μέσα Απριλίου, στα παιχνίδια προβλέπεται το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ αλλά και η παρουσία νοσοκόμων και ιατρών, ενώ διαιτητές ορίζονται οι προπονητές των τοπικών Ακαδημιών.

Να ευχηθούμε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και να χαρούν με την ψυχή τους το παιχνίδι!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected