Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το πρώτο ματς του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής και η διαδικασία ελέγχου της εισόδου των φιλάθλων

Σε δράση ξανά ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαβράρας, αυτή τη φορά για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα αγωνίζεται την Κυριακή (3/10) και ώρα 16.00 εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου και η διοίκηση ανέλυσε τον τρόπο που θα εισέλθουν οι φίλαθλοι στην κερκίδα του γηπέδου.

Αναλυτικά :

“Ξεκινά το πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας με την ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, να αγωνίζεται στον πρώτο της αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου, την Κυριακή 3/10/2021 στις 16:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας του 60%της χωρητικότητας του γηπέδου ενώ για την προστασία των φιλάθλων, είναι υποχρεωτική η μάσκα σε όλους τους χώρους και καθ όλη τη διάρκεια παραμονής σε αυτούς. Η είσοδος των ενηλίκων επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από κορονοϊό, με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Η είσοδος των ανήλικων φιλάθλων από 17 – 12 χρ. με επίδειξη πιστοποιητικού μοριακού PCR test 72 ωρών ή RAPID test 48 ωρών, ενώ οι ανήλικοι κάτω των 12 χρ. με self test 24 ωρών, πριν την ώρα του αγώνα.

Ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία των αθλητών, των γονέων τους και των φιλάθλων μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected