Κατηγορίες
Διάφορα

Σε αυτοκτονία αποδίδει η ΕΛΑΣ τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη (vids)

Σε αυτοκτονία αποδίδεται σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη, του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης.

Ο 30χρονος άνδρας βρέθηκε δεμένος στον λαιμό με tireup, με την ιατροδικαστική εξέταση να μιλά, από την πρώτη στιγμή, για ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, που επικαλέστηκε το ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Μάλιστα, ο 30χρονος αναζητούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας από την φίλη του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένος, είχε απλανές βλέμμα»
«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό», ανέφερε ο φίλος του ποδοσφαιριστή και εργοδότης της συντρόφου του, Σταύρος Ραλλάκης στο thesstoday.

Ο άνδρας εξήγησε, παράλληλα, πως το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”».

«Ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Την ίδια ώρα, με δηλώσεις που δημοσιεύει η voria.gr, ο Γιώργος Τότσικας επικεφαλής του PressAris και του Yellow Radio επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες:

«Τον γνώριζα από τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη. Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε. Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Τι έδειξε η νεκροψία
Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tire up, στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

*Dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected