Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στο ρόστερ οι Γιάννης Τσικόπουλος και Βασίλης Πάλλας

Στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Τσικόπουλος.

Ο 31χρονος (10/07/1990) επιθετικός με καταγωγή από τα Σέρβια Κοζάνης, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην ΑΕΠ Κοζάνης (13 συμμετοχές πέρσι στη Football League) και παλαιότερα σε Βέροια, Μακεδονικό Φούφα και Κοζάνη.

Την ίδια ώρα, στα κυανόλευκα ντύθηκε και ο 30χρονος (11/07/1991) επιθετικός, Βασίλης Πάλλας (12 συμμετοχές στη Football League πέρσι με την ΑΕΠ Κοζάνης), που παλαιότερα έπαιξε σε ΠΟ Τρίγλιας, Καβάλα, ΑΣ Ρόδου, Αγροτικό Αστέρα, Καμπανιακό, ΑΟ Επισκοπής, FC Σέρρες, Φωστήρα, Αστέρα Μαγούλας, ΑΟ Λουκίσια, Κοζάνη και Ολυμπιακό U20.

Στην ομάδα τέλος εντάχθηκε και ο Πολύκαρπος Δραγατσίκης (19 ετών, μέσος) από τον Αετό Μακρυχωρίου.

Η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Κ.Α. Καληράχης Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τσικόπουλου Ιωάννη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο μεσοεπιθετικός από τα Σέρβια Κοζάνης είναι γεννημένος το 1992 και σίγουρα με την ταχύτητα του και την εμπειρία του θα συνδράμει στα μέγιστα για την ομάδα μας, καθότι την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα τις ΑΕΠ, πήρε και δύο πρωταθλήματα στην Γ´ Εθνική τις σεζόν 2018-2019 και 2019-2020 με Βέροια και ΑΕΠ αντίστοιχα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Φούφα και Κοζάνη.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κτηνοτροφικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

“Η Διοίκηση του Κ.Α. Καληράχης Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πάλλα Βασίλη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής γεννημένος το 1991 με πολλές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα τις Β´ και Γ´ Εθνικής θα δώσει πολλές λύσεις στην επιθετική γραμμή του Κτηνοτροφικού.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με την ΑΕΠ, ενώ πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα σε Γ´ Εθνική το 2018-2019 και 2019-2020 με ΠΟ Τρίγλια και ΑΕΠ αντίστοιχα. Ο Βασίλης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό U20, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κοζάνη, ΑΟ Λουκίσια, Αστέρα Μαγούλας, Φωστήρα, FC Σέρρες, ΑΟ Επισκοπής, Καμπανιακό, Αγροτικό Αστέρα, ΑΣ Ρόδο και Καβάλα.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κτηνοτροφικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected