Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φώτης Καραπιπέρης : “Μπούλινγκ, κοροϊδία και ειρωνείες”!

Ο Φώτης Καραπιπέρης δεν είναι απλώς ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με θέληση που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και για άλλα παιδιά να ακολουθήσουν το όνειρό τους.

Όταν γεννήθηκε, χρειάστηκε για προληπτικούς λόγους να νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής νεογνών, όπου του χορηγήθηκαν φάρμακα, τα οποία του δημιούργησαν απώλεια ακοής.

Ο Καραπιπέρης αγωνίζεται στον Δαβουρλή Κ. ’92 ως δεξί και αριστερό εξτρέμ και δεκάρι. Επίσης, συμμετέχει και στην Εθνική ανδρών κωφών – βαρήκοων, όπου κατάφερε από την συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό που διεξήχθη στην Κρήτη να εξασφαλίσει την εισαγωγή του σε ΑΕΙ (ΤΕΦΑΑ Αθηνών), λόγω τρίτης θέσης που κατέκτησε η ομάδα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής παραδέχεται ότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο ποδόσφαιρο:

“Ναι, μου δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Η συμπεριφορά ορισμένων ήταν απαράδεκτη απέναντι μου. Και ακούω και βλέπω! Άλλωστε το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια, το μυαλό και την αγάπη που έχεις γι’ αυτό. Δέχθηκα λεκτικό μπούλινγκ από παλιούς συμπαίκτες μου και αντιπάλους. Σε προηγούμενη ομάδα μου, συμπαίκτης μου την ώρα του αγώνα ερχόταν πίσω μου στο αυτί μου και μου έλεγε: “Δεν ακούς, δεν ακούς, ρε μαλ…νο” και γύρισε προς τη κερκίδα με έδειχνε στους γνωστούς του και γελούσε ειρωνικά παρότι τον έβλεπαν οι γονείς μου! Και αρκετές φορές στις προπονήσεις συνέχιζαν την κοροϊδία, την ειρωνεία και έλεγαν ότι δεν μπορούν να παίξουν μαζί μου γιατί είμαι κωφός”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Με είχαν αναγκάσει με τη συμπεριφορά τους να θέλω να σταματήσω. Με τη βοήθεια και την στήριξη της οικογένειας μου προχώρησα και θα συνεχίσω να το κάνω, γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Επίσης, να ευχαριστήσω τον κόουτς Δημήτρη Ράπτη για τη δική του βοήθεια και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο pelop.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected