Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ανατροπή και πρόκριση με Ριβάλντο για τον Πανσερραϊκό!

Με γκολ του Ριβάλντο στο 90′ ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την ανατροπή επί του Ηρακλή (2-1) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Με εντυπωσιακό δεξί βολέ του Ριβάλντο στο 91΄ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας σε ματς που επιφύλασσε δραματικό φινάλε και ικανοποίησε τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Ο Ηρακλής είχε προηγηθεί στο 67΄με τον Μπαστακό, ενώ λίγο αργότερα είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Ανάκογλου.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε ρυθμό, αλλά το δεύτερο ήταν «χορταστικό». Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στο γκολ στο 52′ με το σουτ του Μασούρα που αποκρούστηκε από το δοκάρι των «λιονταριών», ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη στο 67′ σε εκείνο του Αϊνταρά των γηπεδούχων.

Ο «Γηραιός» άνοιξε το σκορ στο 67′ με την κεφαλιά του Μπαστακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι. Αρχικά ισοφάρισαν στο 69′ με το σουτ του Ανάκογλου και τελικά πήραν τη νίκη/πρόκριση στις καθυστερήσεις με το τέρμα του 23χρονου επιθετικού.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα) : Καβουσάκης, Γιανναράκης (71’ Κασμερίδης), Δημητρίου, Ζέρης, Σοφιανός (60’ Χαϊνταρά), Κρητικός, Εππας (71’ Καραμπέρης), Ανάκογλου, Φουάσης, Κανίς, Ριβάλντο.

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης) : Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαστεριανός Μ., Παπαδόπουλος, Μασούρας (73’ Κάκκο), Τότσκα (78’ Ματίας Τομάς), Βιτίνιο, Μπαστακός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected