Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στην παράταση για τα Τρίκαλα, “λαμπάδα” στον Σεντουριόν! (photos)

Τα βρήκε σκούρα στη Θήβα ο ΑΟ Τρίκαλα και χρειάστηκε να έχει τον Βίκτορ Σεντουριόν σε μεγάλη μέρα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Θεσσαλίας, φανερά κουρασμένη από τη σκληρή προετοιμασία στο Καρπενήσι, κινδύνεψε να βρεθεί θύμα έκπληξης στη Θήβα αλλά τελικά με χρυσό σκόρερ τον Ριζογιάννη στην παράταση, κατάφερε να νικήσει με 0-1 τον μαχητικό ΑΟ Υπάτου και να πάρει την πρόκριση για τον 5ο γύρο του θεσμού.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον ΑΟΤ. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες οι οποίες δεν έγιναν γκολ χάρη στον Σεντουριόν που πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις.

Στο 2ο μέρος ο ΑΟ Τρίκαλα έδειξε σημάδια ανάκαμψης, ισορρόπησε και άγγιξε δύο φορές το γκολ με το Ύπατο με την σειρά του να έχει και αυτό δυο καλές στιγμές με τους δυο τερματοφύλακες να κάνουν το καθήκον τους. Χωρίς γκολ… μοιραία το ματς πήγε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο οι δύο ομάδες, παρά τις αλλαγές που έγιναν, φάνηκαν πολύ κουρασμένες και δεν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη φάση… ως το 115′ όταν ο Κουσκουνάς πανέξυπνα κέρδισε πέναλτι το οποίο ο Ριζογιάννης μετέτρεψε σε γκολ.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΟ Υπάτου (Γιάννης Αντωνόπουλος): Καρακίτσος, Βέρτζος, Λίμα (96′ Μπουρούς), Παπαδόπουλος (61′ Χουάν Ματίας), Ροκάι, Σταγάκης, Αργυρίου, Ταυταρίδης (81′ λ. τρ. Ζέλεφ), Ατματσίδης, Ποτουρίδης, Σπηλιώτης

ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Σεντουριόν, Σανδραβέλης (46′ Νιάρος), Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (46′ Πέλκας), Ρεκίν, Κουσκουνάς (118΄Μπαξεβάνος), Μπαράτα, Ελευθεριάδης (63′ Κουλούρης, 91’ Νίζιτς), Χειρίτραντας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected