Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πέρασε στην παράταση από τη Ρόδο η ΑΕΛ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ την Τετάρτη (6/10) αφού επικράτησε στη Ρόδο του Διαγόρα με σκορ 1-2 (1-1 κ.δ.).

Τα γκολ για την ΑΕΛ σημείωσαν ο Δημήτρης Μαυριάς στο 41’ και Ευριπίδης Γιάκος στο 97’ με πέναλτι. Για τον Διαγόρα το γκολ πέτυχε ο Ραφίνια στο 78’ και γι’ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση.

Η ΑΕΛ έχασε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, ήταν πιεστική και γενικά είχε πολύ καλή εικόνα στο ματς με κατοχή μπάλας και σταθερή εικόνα σε όλο το ματς.

Παρότι η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες, δεν «καθάρισε» το ματς και έτσι σε μία φάση από το πουθενά ο Διαγόρας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση. Εκεί η ΑΕΛ έδειξε την ανωτερότητά της και δίκαια πήρε την πρόκριση.

Ο Διαγόρας από την άλλη είχε κάποιες καλές στιγμές και κατάφερε να βάλει δύσκολα στην ΑΕΛ με το γκολ που σημείωσε στο τελευταίο μέρος του ματς (78’). Στην επόμενη φάση (5η) η ΑΕΛ θα δώσει διπλά ματς.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ (82’ Σάιμπερτ), Σινγκ (57’ Ραφίνια), Γιώργου, Ρουγκάλας, Λαμπίρης (65’ Καβαλιέρι), Μουμίν, Πίσπας (57’ Ντος Σάντος), Ζούνης (65’ Τσιαντούλας), Τάτσης (110’ Παραστατίδης), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός (87’ Συμελίδης), Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ. (107’ Θεολόγου), Κολομπίνο, Νικολιάς (73’ Γιάκος), Όγκμποε (73’ Κούστα), Μαυριάς (73’ Πατράλης), Γλυνός (58’ Παπαγεωργίου Θ.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected