Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Εκμεταλλεύτηκε την έδρα και την αποβολή της Καλαμάτας ο Λεβαδειακός και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Στην πέμπτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας ο Λεβαδειακός χάρη στο γκολ του Τσάπρα (64’) και του Μουτίνιο (76’).

Η ομάδα του Λεβαδειακού, για την Δ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2021-2022, υποδέχθηκε (6/10) στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, την ομάδα της Καλαμάτας.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο τους, επίσημο, εντός έδρας, παιχνίδι στη σεζόν, αν και είχαν την κατοχή της μπάλας, «χαράμισαν» το πρώτο 45λεπτο. «Γλίτωσαν», δε, το γκολ χάρη στις εκπληκτικές επεμβάσεις του Στογιάνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να επικρατήσουν της «Μαύρης Θύελλας» με 2-0 χάρη στο γκολ του Τσάπρα στο 64’ και του Μουτίνιο στο 76’ και έτσι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του δεύτερου στη τάξη θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από το 48’ αγωνίστηκαν με παίχτη παραπάνω καθώς ο Κωνσταντινόπουλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω στον Νίλι.

Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στην εκτέλεση φάουλ από τον Αναστασόπουλο που απέκρουσε ο Στογιάνοβιτς.

Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα της “Super League 2” καθώς έχουν τοποθετηθεί στον Β’ (νότιο) όμιλο.

το φιλμ του αγώνα στο Starsports

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Πολέτο, Βρακάς (58’ Μουτίνιο), Λιάγκας, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Λινάρδος, Νίλι

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος (65’ Ματέους), Παπατόλιος (77’ Σκεντεράι), Νάνι (65’ Τάτος), Τσαγκαλίδης, Κόκκορης (65’ Βάλισον), Λουκίνας (77’ Ασαμόα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected