Κατηγορίες
Basket

Τον Όμηρο Νετζήπογλου δεν τον ένοιαξε που πληρώθηκε με εισιτήριο λεωφορείου

Από τον Όλυμπο Κορδελιού στον Άρη μ’ ένα ζευγάρι παπούτσια και κάρτα επιβίβασης σε λεωφορείο έναντι μισθού. Το βροντερό “όχι” στις τουρκικές ομάδες, η κωλυσιεργία των “κίτρινων” που λίγο έλειψε να τον χάσουν και οι Ισπανοί που καιροφυλακτούν για να τον αρπάξουν. Ο Όμηρος Νετζήπογλου έχει παρελθόν, παρόν και λαμπρό μέλλον.

“Η πρόοδος του Νετζήπογλου ξεκινάει από την προπόνηση, το παιδί αυτό προπονείται πάρα πολύ σκληρά. Έρχεται καθημερινά και δίνει το 100% του εαυτού του. Έχει τρομερή αθλητική παιδεία και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον”.

Στην συνέντευξή του στο SPORT24 ο Καναδός Ολιβιέ Χάνλαν έχει μοιράσει, ασυναίσθητα, την πιο όμορφη ασίστ για την αποκρυπτογράφηση της ταυτότητας του υπερταλαντούχου Όμηρου (18χρ, 1.95). Πάρε-βάλε για σίγουρο καλάθι. Την πρώτη πάσα, από την πλάγια γραμμή, την είχε δώσει η αδιαπραγμάτευτα κομβική απόδοσή του στη μεγαλειώδη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, για την πρεμιέρα της Stoiximan Basket League, στο Αλεξάνδρειο. Την Κυριακή το κάστρο του Γιάννη Καστρίτη ήταν οχυρό και δεν έπεσε!

Στο αν μη τι άλλο οξύμωρο 81-71 του “Αυτοκράτορα” επί των πρωταθλητών, από τη στιγμή που στα μισά του αγώνα το σκορ ήταν 24-43, ο νεαρός έμεινε στο παρκέ για σχεδόν 30 λεπτά (29’21”) και μαζί με την αστείρευτη ενέργεια ή, αν προτιμάτε, την άγνοια κινδύνου που χαρακτηρίζει τους πιτσιρικάδες, έδωσε μπόλικη ουσία. Ουσία αποτυπωμένη στους 13 πόντους (από 6/7 δίποντα, 1/2 βολές), στα 6 ριμπάουντ (4 αμυντικά, 2 επιθετικά) και κυρίως στο +24 των “κίτρινων” όση ώρα ήταν στο παρκέ! Διότι ενόσω τελείωνε με συνέπεια τις προσπάθειες ως επί το πλείστον μέσα από το καλάθι (γράφημα της Instat Scout), δεν παραμέλησε τ’ αμυντικά καθήκοντά του συμμετέχοντας με τον ίδιο ζήλο στο πλάνο εξουδετέρωσης των αντίπαλων περιφερειακών.

Η συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected