Κατηγορίες
Super League 2

ΝΠΣ Βέροια : Η ευρεία νίκη της U16 και οι δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα της Βέροιας στην κατηγορία U16 στο πρωτάθλημα υποδομών ΕΠΣ Μακεδονίας στο οποίο παίρνει μέρος για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με σκορ 7-2 το αντίστοιχο τμήμα του Περικού. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 9/10 στις υπέροχες εγκαταστάσεις της ακαδημίας GOLDEN BOY, ιδιοκτησίας του άλλοτε αστέρα της ομάδας μας Θωμά Ναζλίδη.

Σκόρερ για τη Βέροια οι Λαφάρας (10′-48′-53′), Μούκας (23′), Κετόγλου (38′), Αδαμίδης (71′) και Χατζηπάντος (78′)

Πρωτάθλημα ΕΠΣ Μακεδονίας U15

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας πραγματοποίησε το τμήμα U15 της Βέροιας (είχε ρεπό με βάση το πρόγραμμα) με το αντίστοιχο του Εθνικού Λαγυνών.

Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας GOLDEN BOY. Στον αγώνα έπαιξαν οι: Μπόσινας, Σιουκιούρογλου, Μπρανιώτη, Βράνας, Κατσαβός, Τσιάμπας, Μπάμπαλος, Αβετίδης, Παπαδόπουλος. Βήτος, Μελιόπουλος, Στραβέλας, Χατζηθεοδώρου, Μπρανιώτης, Βασιλακάκης, Τσουλτζίδης, Γιαγτζίδης, Δάρλας, Τσιούγγαρης, Μουχτάρης.

Το τμήμα Κ12 συμμετείχε σε φιλικό αγώνα απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας GOLDEN BOY. Δυστυχώς, η κακοκαιρία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αγωνιστικής δραστηριότητας των μικρότερων ηλιακών τμημάτων. Όλα τα παιχνίδια αναβλήθηκαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected