Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Στον Άχθο Αρούρη ο Ισπανός Nico Tasoloco, η παρουσίαση έγινε με δύο απαραίτητα στοιχεία : τη μπίρα και το αδιάβροχο

Οι μεταγραφές του Άχθου Αρούρη έχουν γίνει θέμα συζήτησης από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Ρόδο και από τη Φλώρινα μέχρι τα Κύθηρα, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Κι αυτό γιατί οι προσθήκες αφορούν ποδοσφαιριστές που μεσουρανούσαν το προηγούμενο διάστημα στο ευρωπαϊκό στερέωμα και μπορούσαν να σταθούν όρθιες, μόνο με την απαραίτητη κατανάλωση αλκοόλ.

Αυτή τη φορά, η διοίκηση του Άχθου, που δεν είναι διοίκηση γιατί δεν υπάρχει διοίκηση παρά μόνο αυτοδιοίκηση, ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονο Nico Tasoloco ή όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι εντός των τειχών, Νίκο Τάσο.

Ιδού τα πειστήρια :

“Το κλειστό (λόγω βροχής) παράθυρο των μεταγραφών

Ημέρα τέταρτη

Η καταιγίδα των εξελίξεων στον Άχθο Αρούρη συνεχίζεται. Το τέταρτο κύμα καλοκαιρίας των μεταγραφών, με το όνομα Βρασίδας, κάνει την εμφάνισή του.

Αυτή τη φορά το νέο απόκτημά μας, σκάει από τα Κανάρια νησιά απευθείας στον αερολιμένα της Μέσης.

Καθώς έχουμε σχεδόν μια ενδεκάδα με παίκτες – μπάρμαν, είπαμε να αλλάξουμε ρότα. Έτσι αποκτήσαμε, έναν μπάρμαν – παίκτη, σπεσιαλίστα στα κοκτέιλς του ποδοσφαίρου.

Ο 27χρονος Ισπανός, Nico Tasoloco, έρχεται με το τροχόσπιτό του, ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα στο beach bar της παραλίας μας.

Θα μπορέσουν τα κοκτέιλ του να εκτοξεύσουν την ομάδα άστα ύψη; Ή θα συνεχίσουμε να ταΐζουμε πάπιες, πίνοντας χαλασμένη σαγκριά;”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected