Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας : Συνεχίζει το σερί η Νάουσα, σπουδαίο “διπλό” του Κοπανού στη Μελίκη (vids+stats)

Πολύ ενδιαφέρουσα η τέταρτη ημέρα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, με τα αποτελέσματα να ευνοούν τον ΦΑΣ Νάουσα, που ξέφυγε τέσσερις βαθμούς στην κορυφή.

Η ομάδα των Καραλιόπουλου και Κοτζάμπαση επικράτησε με 1-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, χάρη στο γκολ του Μανώλη Γκελοσάνι στο 75ο λεπτό και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής, αύξησαν τη διαφορά στο +4 από τη δεύτερη Νίκη Αγκαθιάς. Το ντεμπούτο του με τη μπλε φανέλα πραγματοποίησε ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης, ενώ ο Τρύφων Νίκου αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στον ΦΑΣ, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο καθώς Αστέρας Τριποτάμου και Νίκη Αγκαθιάς πέτυχαν από ένα γκολ και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη διατήρησε μεν το αήττητο αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει την κορυφή, που είναι και ο αποκλειστικός στόχος της φετινής σεζόν. Ο Μπουλάρι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με γκολ που σημείωσε πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά παιχνιδιού και τους “ασπρόμαυρους” να ισοφαρίζουν στο 65′ με τέρμα του Βαρότση.

Τη νίκη της ημέρας ωστόσο πέτυχε ο ΓΑΣ Κοπανού. Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Μελίκης και με το δεύτερο τρίποντο (επίσης εκτός έδρας) στο πρωτάθλημα, “έπιασε” την τρίτη θέση, ισόβαθμη με Αστέρα Τριποτάμου και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 34′ με γκολ του Κωστογλίδη και τους “ερυθρόλευκους” να φέρνουν το ματς στα ίσια πριν το ημίχρονο, με “δράστη” τον συνήθη…ύποπτο, Μάριο Αργυρόπουλο.

Στο 58′ ο ΓΑΣ πήρε ξανά προβάδισμα με γκολ του Χρήστου Οικονόμου και μάλιστα πήρε διαφορά δύο τερμάτων στο 64′ με το δεύτερο γκολ του Κωστογλίδη στο ματς. Ο Αργυρόπουλος έδωσε νέο ενδιαφέρον, με δικό του τέρμα στο 71′ και στα εναπομείναντα 25 περίπου λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, το ματς κινήθηκε στην “κόψη του ξυραφιού”, χωρίς όμως την αλλαγή στο σκορ.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Οι “κιτρινομπλέ” έσπασαν το…ρόδι για φέτος χάρη στο γκολ του Παρηγορίδη στο 71ο λεπτό, κόντρα σε έναν ΠΑΟ Κουλούρας που πάλεψε για τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να την κατακτήσει. Ο νεαρός φορ του ΓΑΣ έχει πετύχει τα μισά τέρματα της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ για τον ΠΑΟΚ είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα και το δεύτερο σερί ματς που δεν σκοράρει.

Τέλος στη Μέση, ο Άχθος Αρούρης “έκοψε” τη φόρα του Μακροχωρίου και απέσπασε τον δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για το συγκρότημα του Γιώργου Απόσογλου, που προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσου Τσακαλίδη, όμως οι γηπεδούχοι, που για μια ακόμη φορά είχαν τη συμπαράσταση των ένθερμων φιλάθλων τους, είχαν το δικό τους καλό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, όταν και ισοφάρισαν χάρη στο γκολ του Νίκου Τάσο, που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Μακροχωρίου. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Άχθου στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τη στατιστική εικόνα της 4ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν συνολικά 11 τέρματα, επίδοση που είναι η χειρότερη από την αρχή της σεζόν. Αυτά επιτεύχθηκαν από εννιά ποδοσφαιριστές, ενώ συνολικά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην Α κατηγορία, έχουν σημειωθεί 68 (3.4 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα), τα οποία πέτυχαν 40 ποδοσφαιριστές.

Τους αγώνες παρακολουθήσατε LIVE από το sportsup.gr (ΕΔΩ)

Τα φύλλα αγώνα :

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Κοπανού  2-3 (42′-67′ Αργυρόπουλος / 33′-64′ Κωστογλίδης, 59′ Οικονόμου Χ.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Σαμαρά και Μητρόπουλο

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης (Τάκης Τσακαλίδης) : Πάνου, Μπιτόπουλος, Θυμιόπουλος Ν., Παπουλίδης (66′ Παρσόπουλος Ε.), Βενιόπουλος, Καραγιάννης (80′ Τσιλιγκερίδης), Ηλιάδης, Κίτσα, Παρσόπουλος Α. (66′ Καραγκιοζόπουλος), Τσιφλίδης (10′ λ.τ. Θυμιόπουλος Δ.), Αργυρόπουλος

ΓΑΣ Κοπανού (Χρήστος Μποζίνης) : Ορμανίδης Α., Μποζίνης Π., Τζιβάρας, Στογιάννης Δ., Μποζίνης Κ., Γκιούλα, Ορμανίδης Σ., Κωστογλίδης (85′ Δημάδης), Ίντος Ε., Κότσαλης (68′ Πουλιόπουλος), Στογιάννης Α. (46′ Οικονόμου Χ.)


ΠΑΟ Κουλούρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  0-1 (71′ Παρηγορίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαργυρίου, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κουλούρας (Άρης Αδαλόγλου) : Ματελόπουλος, Δημητρόπουλος, Κουτσούκης, Τσανακτσίδης, Γαλόπουλος (46′ Παναγιωτίδης), Μπράβος, Γράτσιανος, Κουκουσίτσας (90′ Καραπιπέρης), Τσιακίρης, Καλφούτζος, Μουγτουσίδης

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (Κώστας Τενεκετζή) : Καζεπίδης, Καψάλης, Ορφανίδης, Χαραλαμπίδης, Ζάχος, Ασλάνογλου, Παρηγορίδης, Λαφάρας, Νικολάου (32′ Μάνης / 46′ Μωυσίδης), Λαμπρίτσιος, Πέτγαζλης (54′ Τράιος)


ΦΑΣ Νάουσα – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας  1-0 (75′ Γκελοσάνι)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ζουρνατζίδη και Γκόγκα

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα (Μέρκος Καλιόπουλος/Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Ζάχος, Πίτος, Τριανταφυλλίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος (4′ λ.τ. Παπαϊωάννου), Γιαμαλίδης (90′ Τέγος Τ.), Μπιγκάνος, Γκελοσάνι, Κερμανίδης (46′ Τέγος Α.), Παντζαρτζίδης, Ντέλλας

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας (Φερέιρα Κινγκ) : Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Ράδης, Σερασιέρης, Μπουρδάνος, Ζωγράφος, Νιογκάνα, Σαμιώτης, Λούρης (80′ Λίπε), Λέκα (67′ Μουστάκας), Νίκου (60′ Κίτσας)


Άχθος Αρούρης – Μακροχώρι  1-1 (47′ Τάσο / 10′ Τσακαλίδης Α. πεν)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαυρίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιαγκιτζόγλου και Μουρατίδη

Συνθέσεις

Άχθος Αρούρης (Άλκης Ελευθεριάδης/Γιώργος Μυλωνάς) : Μυλωνάς, Κοτζαχρήστος, Τάσο, Κουβατσίδης, Καραγιάννης, Μουρατίδης Τ. (71′ Στριμπίνος), Βύζας, Τσέος (84′ Χερίδης Κ.), Χρυσόπουλος, Γκαλίτσιος (46′ Χερίδης Χ.), Πύρκας (70′ Καραμαριάς)

Μακροχώρι (Γιώργος Απόσογλου) : Τζακέρι, Γιαννόπουλος (53′ Βύζας), Κιατικίδης, Μυλωνάς (46′ Δαλήγγαρος), Χασιώτης (75′ Φιλιππίδης), Τσακαλίδης Γ., Μανωλόπουλος (84′ Φαρμάκης), Φωτόπουλος, Πρωτογέρης, Αθανασιάδης (53′ Παπακωνσταντίνου), Τσακαλίδης Α.

Τα γκολ (vids) :


Αστέρας Τριποτάμου – Νίκη Αγκαθιάς  1-1 (17′ Μπουλάρι / 65′ Βαρότσης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Χρυσάνη

Συνθέσεις

Αστέρας Τριποτάμου (Τάσος Χουρσουζίδης) : Κασαπίδης, Μπέσσας, Μιλκούδης, Βασιλειάδης, Μετάι, Κόλα (88′ Ηλιάδης), Προβατίδης (71′ Μπικιάρης), Σοφιανίδης (59′ Σαλπιγκίδης), Χατζηνίκου (71′ Τεμιρτζόγλου), Μπουλάρι (59′ Μπρέγκου), Τσίτας

Νίκη Αγκαθιάς (Σταύρος Κωστογλίδης) : Κωστογλίδης, Συμεωνίδης, Θεοδώρου, Τζιμογιάννης, Ιορδανόπουλος (35′ Κίρτσογλου), Κοντσίδης, Γιαννουπλάκης, Πέτκος, Βαρότσης (86′ Κοσέογλου), Βαχανελίδης (40′ Αλμυράς), Κίτσας (86′ Καραντουλαμάς)

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΦΑΣ Νάουσα 4 4 0 0 18 1 17 12
2 Νίκη Αγκαθιάς 4 2 2 0 10 3 7 8
3 Αστέρας Τριποτάμου 4 1 3 0 8 6 2 6
4 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 4 2 0 2 7 6 1 6
5 ΓΑΣ Κοπανού 4 2 0 2 7 10 -3 6
6 Μακροχώρι 4 1 2 1 4 3 1 5
7 ΓΑΣ Ροδοχωρίου 4 1 1 2 4 10 -6 4
8 ΠΑΟ Κουλούρας 4 1 0 3 4 12 -8 3
9 Φίλιππος Μελίκης 4 0 2 2 5 8 -3 2
10 Άχθος Αρούρης 4 0 2 2 1 9 -8 2

Σκόρερς

1 Κίτσας Νίκη Αγκαθιάς 5
2 Ντέλλας ΦΑΣ Νάουσα 5
3 Αργυρόπουλος Φίλιππος Μελίκης 4
4 Γιαμαλίδης ΦΑΣ Νάουσα 3
5 Γκελοσάνι ΦΑΣ Νάουσα 3
6 Κωστογλίδης ΓΑΣ Κοπανού 3
7 Νίκου Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 3

Επόμενη αγωνιστική (5η, 23/10 – 16.00)

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Νίκη Αγκαθιάς
Φίλιππος Μελίκης – Άχθος Αρούρης
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα
ΓΑΣ Κοπανού – Αστέρας Τριποτάμου
Μακροχώρι – ΠΑΟ Κουλούρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected