Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Απόψε στις οθόνες του “Barok” Coffee-Bar το ματς του Παναθηναϊκού

Επιστροφή στη δράση για τη Super League και το “Barok” Coffee-Bar προσφέρει απόψε (20.30) την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον πάντα επικίνδυνο Ιωνικό.

Η προετοιμασία των “πρασίνων” ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Γιάννης Κότσιρας όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από ίωση το προηγούμενο δεκαήμερο. Από κει και πέρα, εκτός έμεινε ο Φεντερίκο Μακέντα (αιμάτωμα στον αγκώνα) αλλά και ο Σωκράτης Διούδης που βρίσκεται σε φάση επιστροφής.

Στα της ενδεκάδας για τον Παναθηναϊκό προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Σάντσες δεξιός μπακ, Βέλεθ και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας και με τον Σάρλια να διεκδικεί θέση. Οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Οι Χατζηγιοβάνης & Βιτάλ στα άκρα και μπροστά ο Παλάσιος με τον Καρλίτος.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αριθμεί 22 ποδοσφαιριστές. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected