Κατηγορίες
Διάφορα

Περιφερειάρχης Αττικής : «Ο οδηγός φταίει για το βυθισμένο λεωφορείο» (vid)

Στον οδηγό του λεωφορείου χρέωσε ο περιφερειάρχης Αττικής τις εικόνες με το βυθισμένο λεωφορείο στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος, που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Τον οδηγό του λεωφορείου που «βούλιαξε» στα νερά της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», έδειξε ως υπεύθυνο για το περιστατικό ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για μία υπερχείλιση του Ιλισού «θα έπρεπε και ο οδηγός να αντιληφθεί ότι μπροστά του είναι ένα ποτάμι. Πού πάει να περάσει το ηλεκτρικό του λεωφορείο;»

Σε διευκρινιστική ερώτηση, ο κ. Πατούλης επέμεινε. «Δεν αποποιούμαι (σσ. τις ευθύνες για το γεγονός) ότι το έργο τελειώνει σε δύο μήνες. Θα πάει ένας οδηγός να περάσει μέσα από το νερό που έχει υπερχειλίσει; Επειδή είναι επαγγελματίες οδηγοί και έχουν και κόσμο, δεν μπορεί να μην αντιληφθεί. Κι εγώ χειρουργός είμαι, αν συμβεί κάτι στο χειρουργείο δεν θα πάρω την ευθύνη;» διερωτήθηκε.

Ρεπορτάζ του NEWS 24/7 την Παρασκευή αποκάλυψε πως η ενημέρωση που είχε ο οδηγός ανέφερε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα στην διαδρομή και πως μπορούσε να περάσει κάτω από την γέφυρα, ενώ σε προηγούμενες δηλώσεις του ο περιφερειάρχης είχε αποδώσει την κατάσταση στην μη ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων, που αναμένεται να τελειώσουν σε 3 μήνες.

Ο κ. Πατούλης στην αρχή της συνέντευξή του στην ΕΡΤ ανέφερε πως η Αττική άντεξε. «Και το λέω με πλήρη πίστη, διότι υπήρχε μία μεγάλη προσπάθεια εδώ και αρκετούς μήνες μέσα από ένα παρατηρητήριο που δημιουργήσαμε ώστε να ξέρουμε κάθε μέρα πότε καθαρίζονται τα ρέματα ευθύνης μας και έγινε αντιληπτό ότι μπόρεσε να μην δημιουργηθεί η εικόνα ρεμάτων που υπερχειλίζουν όπως στο παρελθόν. Αυτά δεν τα είδαμε».

error: Protected