Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ένας Γάλλος και ένας Νιγηριανός στη Δόξα Δράμας

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν στη Γ Εθνική.

Οι «μαυραετοί» ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου (25/02/2001) μέσου Γιοάν Μπακί, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην US Colomiers U19 (παλαιότερα στα τμήματα υποδομής της Σοσό) και του 29χρονου Νιγηριανού αμυντικού, Ρομπού Ομασέρε, που προέρχεται από τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας και πριν σε Φωστήρα, Βύζαντα Μεγάρων, Αχέροντα Καναλακίου, Αστέρα Ιτέας και Αθηναϊκό.

Οι ανακοινώσεις :

«Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Yoan Baquie. Ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος έπαιζε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομής της Σοσό (από Κ15 ως Κ19). Ο Γιάν Μπακί άρχισε ήδη προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σπύρου Φιλίππου.

Τον καλωσορίζουμε στους “Μαυραετούς” και ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και διακρίσεις.»

 

«Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Robu Joel Omasere.

Ο 29χρονος στόπερ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, έπαιζε με την Προοδευτική στη Γ΄ Εθνική.

Εκτός από την ομάδα του Κορυδαλλού, ο έμπειρος Νιγηριανός αμυντικός, που έχει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κατηγορίας, έχει θητεύσει και σε Αθηναϊκό, Αχέροντα Καναλακίου, Αστέρα Ιτέας, Φωστήρα, Βύζαντα Μεγάρων και ΟΦ Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας.

Ο Αφρικανός ήδη προπονείται υπό τις οδηγίες του Σπύρου Φιλίππου και είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα της Κυριακής, εντός με τον Ορφέα Ξάνθης.

Καλωσορίζουμε τον Ρόμπου Ομασέρε στη Δράμα και τη Δόξα και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Μαυραετό.»

error: Protected