Κατηγορίες
Διάφορα

Νέο ατύχημα, αυτή τη φορά σε αγώνα με μηχανές στα Μέγαρα (vid)

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας με μηχανές σε πίστα στα Μέγαρα, το οποίο σημειώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου και ήρθε στη δημοσιότητα, λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό στα Γιαννιτσά.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από το SpartaNews και αναπαρήγαγε ο Alpha, διακρίνεται ο δικυκλιστής να χάνει τον έλεγχο της μηχανής και να πέφτει άσχημα στο οδόστρωμα, κάνοντας τούμπες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκε εκτός πίστας με ένα… βεσπάκι, καθώς αν τον είχε παραλάβει το μοναδικό ασθενοφόρο που βρισκόταν στον χώρο και τον μετέφερε σε κέντρο Υγείας, τότε θα διακοπτόταν ο αγώνας!

Χρειάστηκε, τελικά, η επιμονή των φίλων του δικυκλιστή που βρισκόταν στην πίστα, για να ειδοποιηθεί άλλο ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο από το Κέντρο Υγείας Μεγάρων και τον παρέλαβε, δυο ώρες μετά το ατύχημα. Στις εξετάσεις που έκανε, κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε 10 σπασμένα πλευρά και 2 τρύπες στα πνευμόνια!

Ο Βασίλης Στάμου, ο οδηγός που τραυματίστηκε στον αγώνα μίλησε στον Alpha, αναφέροντας: «Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας. Πέρασε κάθετα την πίστα ένα βεσπάκι μαζί με το ασθενοφόρο με το γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο δίπλα μου, κατέβηκε ο γιατρός, με ρώτησε πώς αισθάνομαι. Του είπα ότι πονάω πολύ στο στήθος και ανασαίνω με δυσκολία. Και μου λέει: “Ανέβα στο βεσπάκι να σε πάει στο μποξ”. Εκεί τα έχασα. Μου το είπε ο γιατρός και ο βοηθός αλυτάρχη που είχε το βεσπάκι. Πολύ κακώς ανέβηκα. Δεν το σκέφτηκα, δεν ξέρω πάγωσα. Έσπασα πολλά πλευρά, αλλά δύο από αυτά ήταν πάρα πολύ αιχμηρά και ήταν αυτά που μου έκαναν τη ζημιά και καρφώθηκαν στον πνεύμονα. Προτίμησαν να συνεχίσουν τους αγώνες και να με κρατούν εκεί μέχρι να επιστρέψει ασθενοφόρο από προηγούμενο περιστατικό».

error: Protected