Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Το πρόγραμμα των τμημάτων για το Σαββατοκύριακο (23-24/10) ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

Αναλυτικά :

“ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 24/10/2021 στις 16:00 , στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Λυκογιάννης , για το πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ Κ16
Η ομάδα νέων Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται το Σάββατο 23/10/2021 στις 11:00 , στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ Καμποχωρίου, για το πρωτάθλημα Νέων Κ 16 της ΕΠΣ Ημαθίας. Συνάντηση των αθλητών στις 10:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με στολή αγώνα καθώς και την προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος RAPID TEST.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας του 60%της χωρητικότητας του γηπέδου ενώ για την προστασία των φιλάθλων , είναι υποχρεωτική η μάσκα σε όλους τους χώρους και καθ όλη τη διάρκεια παραμονής σε αυτούς. Η είσοδος των ενηλίκων επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από κορονοϊό, με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Η είσοδος των ανήλικων φιλάθλων από 17 – 12 χρ. με επίδειξη πιστοποιητικού μοριακού PCR test 72 ωρών ή RAPID test 48 ωρών, ενώ οι ανήλικοι κάτω των 12 χρ. με self test 24 ωρών, πριν την ώρα του αγώνα.
Ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία των αθλητών, των γονέων τους και των φιλάθλων μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected