Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α ΕΠΣ Ημαθίας : Το 5×5 ο ΦΑΣ Νάουσα, “αέρας” Αγκαθιά και Τριπόταμος (photos+stats)

Άκρως παραγωγική η σημερινή αγωνιστική της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, με τον ΦΑΣ Νάουσα να συνεχίζει το σερί του από την αρχή της χρονιάς.

Οι “κυανόλευκοι” πέρασαν και από το Ροδοχώρι, χάρη στην ανατροπή που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο και με χατ-τρικ του Ντέλλα, έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Από την άλλη πλευρά, ο ΓΑΣ, που προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με το γκολ του Μωυσίδη, γνώρισε την τρίτη ήττα τη σεζόν και ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Νίκη Αγκαθιάς, που πέτυχε τρία γκολ στην Αγία Μαρίνα. Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη άνοιξε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Βαρότση και έκτοτε…πάτησε το γκάζι, φτάνοντας στην τρίτη φετινή νίκη. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου και ο Συμεωνίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 λίγο πριν τη λήξη.

Ευρεία νίκη την ίδια ώρα για τον Αστέρα Τριποτάμου, που έμεινε μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Τάσου Χουρσουζίδη πήρε τα ηνία από την αρχή του ματς στον Κοπανό και με τη συμπλήρωση 5 λεπτών, είχε πάρει ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο ΓΑΣ μείωσε με τον Κωστογλίδη και φάνηκε να αντιδρά, αλλά ο Αστέρας πήρε ξανά…φόρα και με κορυφαίο τον Μετάι (χατ-τρικ), έφτασε στο εμφατικό 6-1.

Αλώβητος έφυγε από το Μακροχώρι ο ΠΑΟ Κουλούρας και “έσπασε” το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών. Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου χρειάστηκε και την τύχη με το μέρος της, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Γιώργο Τσακαλίδη.

Τέλος στη Μελίκη, ο Φίλιππος…έσπασε το ρόδι για φέτος, χάρη στο 3-0 επί του Άχθου Αρούρη. Ο Μάριος Αργυρόπουλος πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, με τον Κίτσα να είναι αυτός που “έγραψε” επίσης το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.

Όσον αφορά τη στατιστική εικόνα της 5ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν συνολικά 20 τέρματα, επίδοση που “ισοφαρίζει” την καλύτερη της χρονιάς και συγκεκριμένα αυτή της πρεμιέρας. Τα σημερινά γκολ επιτεύχθηκαν από 11 ποδοσφαιριστές, ενώ συνολικά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην Α κατηγορία, έχουν σημειωθεί 85 (3.4 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα), τα οποία σημείωσαν 45 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Ο Κώστας Ντέλλας, που φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς με 8 γκολ, πέτυχε το δεύτερο φετινό του χατ-τρικ και το πέμπτο συνολικά από την αρχή της χρονιάς, επίδοση που πέτυχαν οι Γιώργος Κίτσας (Νίκη Αγκαθιάς), Αντώνης Γιαμαλίδης (ΦΑΣ Νάουσα) και σήμερα ο Ανέστης Μετάι του Αστέρα Τριποτάμου.

Τους αγώνες παρακολουθήσατε LIVE από το sportsup.gr (ΕΔΩ)

Τα φύλλα αγώνα :

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Νίκη Αγκαθιάς  0-3 (41′-48′ Βαρότσης, 86′ Συμεωνίδης)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαργυρίου, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο Α. και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας (Φερέιρα Κινγκ) : Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Μπουρδάνος, Κολίτσης (85′ Λιάπης), Παπαδόπουλος Δ., Νιογκάνα, Κίτσας, Λέκα (68′ Δημητρούσης), Μουστάκας (68′ Λίπε), Ζωγράφος, Λούρης (61′ Παπαδόπουλος Κ.)

Νίκη Αγκαθιάς (Σταύρος Κωστογλίδης) : Κωστογλίδης, Συμεωνίδης, Θεοδώρου, Τζιμογιάννης, Κοντσίδης, Κίρτσογλου, Γιαννουπλάκης, Κοσέογλου (57′ Πετράι), Πέτκος (35′ Αλμυράς), Βαρότσης (73′ Ιορδανόπουλος), Κίτσας (57′ Καραντουλαμάς)

δείτε φωτογραφίες στο anepikairos.gr


Φίλιππος Μελίκης – Άχθος Αρούρης  3-0 (10′-56′ Αργυρόπουλος, 48′ Κίτσα)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Μπέκα

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης (Τάκης Τσακαλίδης) : Πάνου, Παρσόπουλος Ε., Θυμιόπουλος Δ., Θυμιόπουλος Ν., Παπουλίδης (70′ Τσιλιγκερίδης), Βενιόπουλος, Καραγιάννης, Καραγκιοζόπουλος (60′ Γίδαρης), Ηλιάδης, Κίτσα, Αργυρόπουλος (85′ Μπουκουβάλας)

Άχθος Αρούρης (Άλκης Ελευθεριάδης/Γιώργος Μυλωνάς) : Μυλωνάς Γ., Γκαλίτσιος (75′ Καραμαριάς), Κοτζαχρήστος, Βύζας, Πύρκας (46′ Τσέος), Τάσο (69′ Στριμπίνος), Κουβατσίδης, Καραγιάννης, Χρυσόπουλος, Χατζηγεωργίου, Μουρατίδης Τ. (46′ Τεπετός)


ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα  1-3 (29′ Μωυσίδης / 52′ πεν-53′-90’+2 Ντέλλας)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Νησελίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Γ. και Μπογιατζόγλου

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (Κώστας Τενεκετζή) : Καζεπίδης, Ασλάνογλου, Χαραλαμπίδης, Γαλανός (70′ Ορφανίδης), Μωυσίδης, Ρίσσου, Κιόσια, Καψάλης, Παρηγορίδης, Πέτγαζλης (46′ Παπαδής), Λαφάρας

ΦΑΣ Νάουσα (Μέρκος Καραλιόπουλος/Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Ζάχος, Πίτος, Κελεσίδης, Αργυρίου, Παπαϊωάννου, Γιαμαλίδης, Μπιγκάνος (90′ Τέγος Τ.), Γκελοσάνι, Τέγος Α. (50′ Βακαλίδης), Παντζαρτζίδης (66′ Αντωνίου), Ντέλλας


ΓΑΣ Κοπανού – Αστέρας Τριποτάμου  1-6 (9′ Κωστογλίδης / 2′-56′-68′ Μετάι, 6′ Μπέσσας, 65′ Μπουλάρι, 88′ Τεμιρτζόγλου)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Γκόγκα και Παζαρτζικλή

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού (Χρήστος Μποζίνης) : Ορμανίδης Α., Μποζίνης Κ., Οικονόμου Α. (38′ Σπανός), Τζιβάρας, Γκιούλα, Στογιάννης Δ., Ορμανίδης Σ., Κωστογλίδης, Ίντος Ε., Κότσαλης (66′ Στογιάννης Θ.), Οικονόμου Χ.

Αστέρας Τριποτάμου (Τάσος Χουρσουζίδης) : Κασαπίδης, Χατζηνίκου (73′ Κουκουσίτσας), Βασιλειάδης, Μιλκούδης (73′ Τσίλης), Μπέσσας, Μετάι (70′ Κόλα), Μπικιάρης, Μπρέγκου, Σαλπιγκίδης (70′ Τσίτας), Προβατίδης (70′ Τεμιρτζόγλου), Μπουλάρι


Μακροχώρι – ΠΑΟ Κουλούρας  0-0

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Γκόγκος και Γκαλαΐτση

Συνθέσεις

Μακροχώρι (Γιώργος Απόσογλου) : Τζακέρι, Πρωτογέρης, Κιατικίδης, Μυλωνάς, Βύζας, Γιαννόπουλος (69′ Λιλιόπουλος), Τσακαλίδης Γ., Κωστογλίδης (46′ Μανωλόπουλος), Παπακωνσταντίνου (75′ Φαρμάκης), Φιλιππίδης (46′ Χασιώτης), Φωτόπουλος

ΠΑΟ Κουλούρας (Άρης Αδαλόγλου) : Ματελόπουλος, Δημητρουλάκος, Κουτσούκης, Τσανακτσίδης, Γαλόπουλος, Μπράβος (46′ Μιχαηλίδης), Γράτσιανος (90′ Καραπιπέρης), Παναγιωτίδης, Τσιακίρης, Καλφούτζος, Κωστόπουλος (66′ Τσιγγενόπουλος)

δείτε φωτογραφίες στο anepikairos.gr


Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΦΑΣ Νάουσα 5 5 0 0 21 2 19 15
2 Νίκη Αγκαθιάς 5 3 2 0 13 3 10 11
3 Αστέρας Τριποτάμου 5 2 3 0 14 7 7 9
4 Μακροχώρι 5 1 3 1 4 3 1 6
5 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 5 2 0 3 7 9 -2 6
6 ΓΑΣ Κοπανού 5 2 0 3 8 16 -8 6
7 Φίλιππος Μελίκης 5 1 2 2 8 8 0 5
8 ΓΑΣ Ροδοχωρίου 5 1 1 3 5 13 -8 4
9 ΠΑΟ Κουλούρας 5 1 1 3 4 12 -8 4
10 Άχθος Αρούρης 5 0 2 3 1 12 -11 2

Οι σκόρερς

1 Ντέλλας ΦΑΣ Νάουσα 8
2 Αργυρόπουλος Φίλιππος Μελίκης 6
3 Κίτσας Νίκη Αγκαθιάς 5
4 Κωστογλίδης ΓΑΣ Κοπανού 4
5 Βαρότσης Νίκη Αγκαθιάς 3
6 Γιαμαλίδης ΦΑΣ Νάουσα 3
7 Γκελοσάνι ΦΑΣ Νάουσα 3
8 Μετάι Αστέρας Τριποτάμου 3
9 Νίκου Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 3
10 Συμεωνίδης Νίκη Αγκαθιάς 3

Επόμενη αγωνιστική (6η, 30/10 – 16.00)

ΠΑΟ Κουλούρας – Φίλιππος Μελίκης
Αστέρας Τριποτάμου – Άχθος Αρούρης
ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι
Νίκη Αγκαθιάς – ΓΑΣ Κοπανού
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected