Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκαριστικό δυστύχημα μπροστά από το 304 ΠΕΒ στη Μαγνησία! (photos)

Φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 21:10 στην εθνική οδό Βόλου-Λάρισας απέναντι από το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τις προστατευτικές μπάρες στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη, καρφώθηκε στην πινακίδα επάνω στη διαχωριστική νησίδα και σε δευτερόλεπτα τυλιγόταν στις φλόγες.

Ένα άτομο βρισκόταν στο αυτοκίνητο την ώρα του δυστυχήματος, το οποίο απανθρακώθηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι άνδρας. Σωστικά συνεργεία προσπαθούν να το απεγκλωβίσουν αυτή τη στιγμή μέσα από άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον κάτοχο του αυτοκινήτου συνεχίζονται, καθώς η πινακίδα του ΙΧ καταστράφηκε.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙΠΕ σήμανε συναγερμός, όταν διερχόμενοι οδηγοί αναστατωμένοι από το σοκαριστικό θέαμα καλούσαν σε βοήθεια. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν για την κατάσβεση αντίκρισαν εικόνες φρίκης. Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής σχολιάζουν ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο φρικτό τροχαίο δυστύχημα. Η μηχανή έχει αποκοπεί από το υπόλοιπο αυτοκίνητο τα υπολείμματα του οποίου είχαν συρρικνωθεί σαν φυσαρμόνικα. Δυστυχώς, ο οδηγός εξακολουθούσε να βρίσκεται στο φλεγόμενο κουφάρι του αυτοκινήτου όταν έφθασαν οι πυροσβέστες εκεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

δείτε φωτογραφίες στο taxydromos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected