Κατηγορίες
Basket

Κόντρα στην Γκραν Κανάρια στην Πάτρα ο Προμηθέας για το EuroCup

Στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση ο Προμηθέας θα τεθεί την Tρίτη (26/10, 19:30) αντίπαλος με την Γκραν Κανάρια. Μετά την ήττα στο φινάλε, η ομάδα της Πάτρας αναζητά την πρώτη της φετινή νίκη στο EuroCup απέναντι σε μία ομάδα που επίσης άρχισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ δυνατή ομάδα που μόλις κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τελευταίο της παιχνίδι στην Ισπανία. Είναι μια ομάδα με πολύ βαθύ ρόστερ και καλούς παίκτες, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό γιατί είναι απέναντι σε μια άλλη πρώην ομάδα μου και αυτό το κάνει πάντα διαφορετικό» σχολίασε για την αναμέτρηση της Τρίτης ο τεχνικός του Προμηθέα Λουίς Κασιμίρο που θα αντιμετωπίσει μια παλιά του ομάδα.

Από την πλευρά του ο Κέντρικ Ρέι λίγο μετά την ανάδειξή του ως MVP της 4ης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League τόνισε για το παιχνίδι με τους Ισπανού πως: «Το παιχνίδι ξεκινά από την άμυνα. Πρέπει να κλειδώσουμε την άμυνα μας και να εκτελέσουμε το πλάνο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια για 40 λεπτά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected