Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίθανο : Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου 5-0! (vid)

Με μία εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία, η απίθανη Γκλάντμπαχ ισοπέδωσε με 5-0 τη Μπάγερν Μονάχου και την άφησε από νωρίς εκτός Κυπέλλου.

Η Γκλάντμπαχ διέσυρε με 5-0 την Μπάγερν Μονάχου στο «Μπορούσια Παρκ» και προκρίθηκε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο στους «16» του γερμανικού Κυπέλλου. Εμφάνιση – ντροπή για τους Βαυαρούς που βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο και δεν κατάφεραν να μπουν ποτέ στο παιχνίδι, παρά το ότι αγωνίστηκαν με όλα τους τα αστέρια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 2′ και ύστερα από λάθη της άμυνας της Μπάγερν, ο Κονέ με πλασέ από ασίστ του Εμπολό έκανε το 1-0. Στο 15′ οι παίκτες της Γκλάντμπαχ συνδυάστηκαν υπέροχα, ο Χόφμαν έκανε το γύρισμα και ο Μπενσεμπαϊνί πλάσαρε για το 2-0. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών η Γκλάντμπαχ πέτυχε και τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπενσεμπαϊνί.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος όπου η Γκλάντμπαχ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα είχε ήδη φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο Εμπολό στο 51′ έκανε το 4-0 μετά από λάθος του Ουπαμεκανό και επτά λεπτά μετά ο ίδιος έκανε και το 5-0 από κοντά. Η Μπάγερν δεν κατάφερε να πετύχει ούτε το γκολ της τιμής, σε μία από τις χειρότερες βραδιές της ιστορίας της και αποχαιρέτησε από νωρίς έναν από τους στόχους της.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Μανχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου  1-3 παρ
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Καρλσρούη  1-2
Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ  2-2, 5-4 πεν 
Ντιναμό Δρέσδης – Σαν Παούλι  2-3 παρ 
Αννόβερο – Φορτούνα Ντίσελντοφ  3-0
Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου  5-0
Στουτγκάρδη – Κολωνία  0-2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected