Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Κλείνουμε απόψε θέση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν την τιμητική τους απόψε στο ποδοσφαιρικό στέκι του κέντρου της πόλης, το “Barok” Coffee-Bar!

Έντονο είναι το ενδιαφέρον που «κρύβει» η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League και στόχος τους είναι μόνο το «τρίποντο», ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα του Αγρινίου μπορεί να πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη της 2-1 επί της Παναχαϊκής, όμως, στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν είναι ανάλογα. Τα «καναρίνια» μετρούν μόλις 5 βαθμούς συγκομιδή στα πρώτα 7 παιχνίδια, με απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό είναι… μονόδρομος.

Αντιστρόφως ανάλογα είναι τα… δεδομένα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Μάλιστα, οι Πειραιώτες θέλουν το «τρίποντο» για να αυξήσουν τη διαφορά, αφού η Ένωση υποδέχεται τον Άρη, την Κυριακή (31/10).

Την ίδια ώρα, κρίσιμη είναι η αναμέτρηση στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες και συνάμα στα «τρίποντο» αν θέλουν να μην χάσουν κι άλλο την επαφή τους με την κορυφή, τη στιγμή που το «συγκρότημα» της Ριζούπολης θέλει να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα. Πριν από μερικές εβδομάδες ο ΠΑΟΚ ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όμως, η εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο, αλλά και η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον έχει πάει στο -4 από τους Πειραιώτες. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, για τους Θεσσαλονικείς είναι επιτακτική ανάγκη το «τρίποντο».

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το «συγκρότημα» του Τζιανλούκα Φέστα έδειξε πως έχει… σφυγμό, όμως, μπροστά του έχει ένα από τα πιο δύσκολα… έργα στη σεζόν με την αναμέτρηση της Τούμπας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected