Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Πέρασε από το Περιστέρι η Μύκονος και έκανε το 2×2

Δυναμικό ξεκίνημα στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής για την ΑΕ Μυκόνου, που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η ομάδα των Κυκλάδων, μετά το 3-1 κόντρα στην ισχυρή Ηλιούπολη στην πρεμιέρα, κέρδισε σήμερα και τον Άγιο Ιερόθεο, στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στο γήπεδο “Χωραφά” στο Περιστέρι.

Η ομάδα των Παχατουρίδη/Τσιώλη είχε την αποτελεσματικότητα που έλειψε από τους γηπεδούχους και με πρωταγωνιστές τον Μπρούνο (δύο γκολ) και τον τερματοφύλακα Διαμαντή, που πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων, πήρε το τρίποντο.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν, όμως το γκολ στο 72′ τους…έκοψε τα φτερά. Στο 84′ ήρθε η μείωση του σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιμπόκα, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάτι από το ματς.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Διαμαντής για χτύπημα εκτός φάσης.

δείτε LIVE τα υπόλοιπα ματς της Γ Εθνικής ΕΔΩ

Συνθέσεις

Άγιος Ιερόθεος (Πέτρος Ζουρούδης) : Σφύρλας, Μπαλωμένος, Ντόκος, Καρδάμης, Μενάι, Κυριαζής (78′ Τσάπουρας), Τουλουβασίλης (63′ Γκολφινόπουλος), Καλάι (63′ Τσουκαλάς), Τσιμπόκας, Χατζηγεωργίου, Φερεντίνος (78′ Κοτσερίδης)

ΑΕ Μυκόνου (Θοδωρής Παχατουρίδης) : Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Μπρούνο (90+7′ Παλιούρας), Σούλτσε, Μάρκου (62′ Μπάγιτς), Παπαϊωάννου, Λεσάι, Καλτσάς, Κωνσταντινίδης, Σερέπας (50′ Αχείμαστος), Μπουσάι (50′ Τσιαφίτσας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected