Ποδόσφαιρο Κόσμος

Premier League : Νίκη-ανάσα για τη Λιντς, “βυθίζεται” η Νόριτς (vid)

Πολύ σημαντική νίκη για τη Λιντς, που “ξεκόλλησε” από τις θέσεις που οδηγούν στη Championship, εν αντιθέσει με τη Νόριτς που παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς. Ο Τζόλης μπήκε αλλαγή στο 69′ για τα “καναρίνια”, έμεινε στον πάγκο ο Γιαννούλης.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες δεν ήταν καλό και οι φάσεις άξιες αναφοράς μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες, με την καλύτερη ευκαιρία να ανήκει στην Λιντς, όταν το σουτ του Ντάλας από πλάγια θέση να κόβεται πάνω στη γραμμή από τον Χάνλεϊ.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν το τέμπο της αναμέτρησης και τα γκολ να πέφτουν βροχή. Η αρχή έγινε στο 56′ όταν ο Ραφίνια μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Νόριτς και αφού απέφυγε με διαδοχικές προσποιήσεις όσους παίκτες της Νόριτς προσπάθησαν να τον κόψουν, νίκησε με υπέροχο αριστερό πλασέ τον Κρουλ.

Η απάντηση των παικτών του Ντάνιελ Φάρκε ήρθε στο 58′, όταν ο Ομομπαμιντέλε αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Ρασίτσα για να νικήσει τον Μεσλιέ με γυριστή κεφαλιά, με τα παγώνια να ξαναπαίρνουν ωστόσο το προβάδισμα στο 60′, όταν ο Ροντρίγκο επιχείρησε δυνατό σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής και νίκησε τον Κρουλ, που έκανε κακό υπολογισμό και είδε τη μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του.

Αυτό ήταν το 18ο γκολ για την Λιντς με προσπάθεια εκτός περιοχής από την αρχή της περασμένης σεζόν (δεν υπάρχει άλλη ομάδα με περισσότερα γκολ στην κορυφαία κατηγορία) ενώ είναι εντυπωσιακό πως τα τρία αυτά γκολ στο ματς σημειώθηκαν μέσα σε μόλις 4 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα!

Συνθέσεις

Νόριτς (Ντάνιελ Φάρκε) : Κρουλ, Ομομπαμιντέλε, Καμπάκ, Χάνλεϊ (88′ Πλατσέτα), Ρασίκα, Άαρονς, ΜακΛιν, Ντάουελ (69′ Τζόλης), Νόρμαν, Πούκι, Σάρτζεντ (77′ Ίντα)

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα) : Μεσλιέ, Στρούικ, Γιορένε, Κούπερ, Ντάλας, Σάκλτον (71′ Ντράμεχ), Φίλιπς, Τζέιμς (77′ Φόρσοου), Ραφίνια, Ροντρίγκο (88′ Ρόμπερτς), Χάρισον

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 30/10

Λέστερ – Άρσεναλ  0-2
Μπέρνλι – Μπρέντφορντ  3-1
Λίβερπουλ – Μπράιτον  2-2
Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας  0-2
Νιουκάστλ – Τσέλσι  0-3
Γουότφορντ – Σαουθάμπτον  0-1
Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  0-3

Κυριακή 31/10

Νόριτς – Λιντς  1-2
Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ (18.30)

Δευτέρα 1/11

Γουλβς – Έβερτον (22.00)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected