Basket

Στη Γαλλία για την πρώτη νίκη στο EuroCup ο Προμηθέας

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στο ντέρμπι της Πάτρας για τη Basket League, ο Προμηθέας ταξιδεύει στη Γαλλία όπου την Τρίτη (2/11, 21:00) θα φιλοξενηθεί από την Μπουρζ για την 3η αγωνιστική του EuroCup.

Οι δύο ομάδες έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές της διοργάνωσης και θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη.

Η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε στην πρεμιέρα στην Ισπανία από τη Βαλένθια ενώ την περασμένη εβδομάδα έχασε εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια. Την Τρίτη στην ανατολική Γαλλία θέλει να σημειώσει την πρώτη του νίκη κάτι που αναφέρει και ο Λουίς Κασιμίρο στο σχόλιό του. «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τις δύο ομάδες. Αγωνιζόμαστε καλά στο EuroCup, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να κερδίσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Προμηθέα.

Ο Ντάριο Χαντ, εκ μέρους των παικτών, σημείωσε για την αναμέτρηση πως: «Ανυπομονούμε για άλλη μια ευκαιρία για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση. Είμαστε και οι δύο καλές ομάδες που θέλουμε να κάνουμε αυτό το επόμενο βήμα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Στα άλλα παιχνίδια του 2ου ομίλου (3/11):

Μπούρσασπορ – Τσεντεβίτα/Ολίμπια
Μπουντούτσνοστ – Βίρτους Μπολόνια
Ουλμ – Βενέτσια
Βαλένθια – Γκραν Κανάρια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected