Κατηγορίες
Αθλήματα

Με τη συμμετοχή αθλητών και την παρουσία Υφαντίδου, Βαβάτση και Αρναουτίδοι οι “Αγώνες Φιλίας” του Α.Σ. ΑμεΑ Ν. Ημαθίας (photos)

Το Α.Σ. ΑμεΑ Ν. Ημαθίας σε συνεργασία με το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας διοργάνωσαν “ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ” την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ στο Μακροχώρι τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον covid-19.

Οι αγώνες απόκτησαν ιδιαίτερη και σημαντική αξία γιατί συμμετείχαν μαθητές τυπικής εκπαίδευσης και άτομα με αναπηρίες και είχαν ως στόχο την ένταξη, την συνύπαρξη και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Ήταν ένα αθλητικό γεγονός που στηρίχθηκε στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για τον αθλητισμό, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, ενσυναίσθησης που σκοπό είχε τη συμμετοχή και όχι την νίκη!

Όλοι μαζί ως αθλητές μέσα στο στάδιο συμμετείχαν σε δρομικά αγωνίσματα, στο μήκος, στη σφαίρα και στο μπαλάκι.

Μετά το τέλος των αγωνισμάτων παρακολούθησαν κυκλικά επιδείξεις τοξοβολίας, laser run και ακοντισμού από τις διακεκριμένες αθλήτριες Σοφία Υφαντίδου και Φωτεινή Βαβάτση και την ομοσπονδιακή προπονήτρια του πεντάθλου Βούλα Αρναουτίδου.

Η διοίκηση του Α.Σ. ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Δρομέων Βέροιας, τον Ο.Κ.Α Βικέλας Βέροιας το τμήμα στίβου της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας, τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής, και όλους τους εθελοντές που κοπίασαν για την εύρυθμη λειτουργία των αγώνων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected