Κατηγορίες
Super League 2

Πιερικός : “Σφαγή” στην πρεμιέρα

Το δημοσίευμα της τοπικής σελίδας στην Πιερία “Ολύμπιο Βήμα” αναφέρθηκε στο παιχνίδι Πιερικός – Ξάνθη, μιλώντας για “σφαγή του Πιερικού στην πρεμιέρα”.

Αναλυτικά :

“Ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα του Πιερικού με την Ξάνθη στο Α’ ΔΑΚ στο παιχνίδι του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 με τους γηπεδούχους να “φωνάζουν” για την άνιση αντιμετώπιση τους απο τον Αθηναίο διαιτητή Μπαϊρακτάρη που “δώρισε” πέναλτι στους Ακρίτες ενω είπε “παίζεται” σε ανάλογη περίπτωση των Κατερινιωτών και τους αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών.

Ο Πιερικός ξεκίνησε “μουδιασμένα” απέναντι στην πολυδιαφημιζόμενη ιστορική ομάδα της Ξάνθης και μπήκε στο παιχνίδι μετά το ημίωρο.

Το “πέτσινο” πέναλτι ξύπμησε απο τον λήθαργο τους Κατερινιώτες που αντέδρασαν μετά το βαρός τους γκολ και απείλησαν σοβαρά την εστία της Ξάνθης στο 37′ όπου σχεδόν “άγγιξαν” την ισοφάριση.
Ο Πιερικός διαμαρτυρήθηκε στην συνέχεια για περίπτωση πέναλτι που δεν του δόθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Σίγουρα το αποτελέσμα θα ήταν διαφορετικό αν ο Πιερικός πήγαινε στα αποδυτήρια με 1-1 μιας και στην επανάληψη “φάνηκε” η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην φυσική κατάσταση με τους παίκτες της ομάδας της Κατερίνης να υπερτερούν κατα κράτος των αντιπάλων τους.

Ο Πιερικός δεν ξεκίνησε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 70′ έψαχνε λύσεις.

Ο προπονητής του Πιερικού “έριξε” στην “μάχη” 4 “φρέσκους” και στην ουσία γύρισε την πλάστιγγα υπερ των γηπεδούχων που ισοφάρισαν το παιχνίδι και απέφυγαν μια προδιαγραφόμενη ήττα.

Άξιζει ιδιαίτερη μνεία για μας ο τερματοφύλακας του Πιερικού που ήταν σχεδόν αλάνθαστος και φάνηκε ξεκάθαρα ότι φέτος θα είναι η χρονιά του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected