Κατηγορίες
Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Συμπληρωματική προκήρυξη για τα πρωταθλήματα Υποδομών. Οι τρεις παίκτες του 2005 και το σύστημα διεξαγωγής

Σε τροποποίηση στην προκήρυξη για τα πρωταθλήματα υποδομών προχώρησε η ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, στο πρωτάθλημα U16 έχει δικαίωμα να συμμετέχει απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν από την 1/1/2006 και εξής. Κατ’ εξαίρεση και ΜΟΝΟ για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022, λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, στο εν λόγω πρωτάθλημα τα σωματεία έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν μέχρι ΤΡΕΙΣ (3) ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από την 1/1/2005 έως και την 31/12/2005.

Ειδικότερα, οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώνουν μέχρι ΤΡΕΙΣ (3) ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από την 1/1/2005 έως και την 31/12/2005 στο Φύλλο Αγώνος κάθε αγώνα. Σε περίπτωση που διαθέτουν στο έμψυχο δυναμικό τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες στις ως άνω περιγραφόμενες ημερομηνίες, δικαιούνται να τους εναλλάσσουν από αγώνα σε αγώνα, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Παράβαση της διάταξης αυτής συνεπάγεται απώλεια του αγώνα, αν υποβληθεί ένσταση αντικανονικής συμμετοχής, κατά τα οριζόμενα στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου.

Επίσης, στο πρωτάθλημα U16 θα διεξαχθούν play off και συγκεκριμένα μεταξύ των ομάδων που μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 4η της βαθμολογίας. Στην πρώτη φάση (ημιτελικά) θα αγωνιστεί ο 1ος με τον 4ο της κανονικής διάρκειας και ο 2ος με τον 3ο και οι νικητές θα παίξουν στον μεγάλο τελικό. Οι αγώνες της τελικής φάσης της διοργάνωσης είναι μονοί και θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων.

Το ίδιο σύστημα διεξαγωγής θα ισχύσει και στο πρωτάθλημα U14, με τους τέσσερις πρώτους να αγωνίζονται στα play off, επίσης στα Παλατίτσια.

Αναλυτικά η τροποποιημένη προκήρυξη ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected