Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Ολλανδία θέλει να απαγορεύσει την είσοδο φιλάθλων στα γήπεδα λόγω εξάπλωσης του Covid – Αντιδρούν οι ομάδες!

Πρόθεση των κυβερνόντων στην Ολλανδία είναι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, οι αναμετρήσεις να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη σκέψη έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της χώρας. Μάλιστα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κι οι επαγγελματικές λίγκες, εξέδωσαν μια κοινή δήλωση, η οποία είναι ιδιαίτερα «σκληρή».

Αναλυτικά :

«Με μεγάλη απογοήτευση πληροφορηθήκαμε τα πιθανά νέα μέτρα κατά του κορονοϊού. Είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό να βλέπουμε ότι η κυβέρνηση προφανώς δεν εξετάζει τις πηγές της μόλυνσης. Αυτές δεν βρίσκονται στα γήπεδα, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη πολιτική φτώχεια, οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν.

Έχουμε επενδύσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να κάνουμε τα πάντα προστατευμένα από τον κορονοϊό για τους θεατές. Εκατοντάδες αγώνες έγιναν με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες κοινό και κανένας αγώνας δεν οδήγησε σε σοβαρές μολύνσεις από κορονοϊό.

Αυτό επιβεβαιώνεται από επίσημα ιατρικά στοιχεία. Συνεργαστήκαμε πλήρως με τα εργαστήρια πεδίου για τις δοκιμές του τεστ κορονοϊού. Ελέγξαμε σχολαστικά όλους τους οπαδούς στις εισόδους και έτσι λειτούργησε χωρίς προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected