Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Νίκη της Εθνικής μας κόντρα στη Λευκορωσία

Με γκολ του Βασίλη Σουρλή στο 16′ της αναμέτρησης και αυτογκόλ του Σουπράνοβιτς, η Εθνική Ελπίδων επιβλήθηκε 2-0 της Λευκορωσίας στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, σε αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταλήματος U21.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Εθνική μας ανέβηκε πρώτη στον όμιλο με 11 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Πορτογαλία, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση του Euro προκρίνονται οι πρωτοπόροι των εννιά ομίλων, ο δεύτερος με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, με εξαίρεση τα παιχνίδια με τον τελευταίο του ομίλου. Οι υπόλοιποι οκτώ δεύτεροι θα παίξουν μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ, από τα οποία θα προκύψουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια.

Συνθέσεις

Ελλάδα: Τζολάκης, Λυρατζής (84΄ Θυμιάνης), Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Ζαγαρίτης, Τσιγγάρας, Σουρλής (73΄ Σαρδέλης), Κανελόπουλος, Μπότος, Ιωαννίδης (55΄ Τερεζίου).

Λευκορωσία: Μάκαβτσικ, Πρίσκεπα (67΄ Νταβίσκιμπα), Σουπράνοβιτς, Βεγγέρια, Ορέσκεβιτς, Σοτνίκοβ (82΄ Καλίμοντσικ), Ζίνοβιτς (82΄ Λάτικοβ), Μπαχάρου, Νικιφορένκο (67΄ Μαροζάου), Μπογκομόλσκι (72΄ Ποταπένκο), Λοζίκιν.

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected