Basket

Λιποθυμικό επεισόδιο ο Γέλοβατς της ΑΕΚ, λιποθυμία φιλάθλου και στο Αλεξάνδρειο! (vid)

Σε κατάσταση αγωνίας βρίσκονται άπαντες στην ΑΕΚ.

Τη στιγμή, όπου όλοι βρίσκονταν για αποθεραπεία, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Στέφαν Γέλοβατς χρειάστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, όντας σε σοβαρή κατάσταση μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Όλοι στην Ένωση παρακολουθούν το θέμα και αναμένουν νεότερα για τον Σέρβο ψηλό, ελπίζοντας πως σύντομα θα επανέλθει πλήρως, μετά και το πρόβλημα με τον Μπράιαν Ανγκόλα.

ΚΑΕ Άρης για τον φίλαθλο που λιποθύμησε: «Σήμερα σώθηκε μια ζωή» 

Ένας φίλαθλος του Άρη έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια του ντέρμπι του Άρη με τον Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο, σε μια δύσκολη στιγμή για όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά με το δυσάρεστο περιστατικό, έχοντας πάντως να μοιραστεί πολύ ευχάριστα νέα με τον κόσμο.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή διεκόπη προσωρινά στο δεύτερο μέρος, όταν ένας φίλαθλος των κιτρίνων λιποθύμησε κι αποχώρησε με ασθενοφόρο από το Παλέ ντε Σπορ.

Η ΚΑΕ Άρης, μερικές ώρες μετά το φινάλε του ματς, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σήμερα σώθηκε μια ζωή», ανακουφίζοντας άπαντες αναφορικά με την υγεία του ανθρώπου.

δείτε σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ :

“Μπροστά σε θέματα ζωής, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές, άπαντες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία σήμερα (14/11) στον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν φίλαθλος του ΑΡΗ κατέρρευσε στην κερκίδα.

Χάρη στις προσπάθειες του σταφ του ΑΡΗ (Νίκος Κουκουλιάς, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, Παναγιώτης – Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Θόδωρος Αλεξιάδης), αλλά και του φίλου της ομάδας μας, φυσικοθεραπευτή, Χριστόφορου Μουρατίδη, σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή.

Τους ευχαριστούμε όλους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected