Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ντέρμπι με τα όλα του στη Ρόδο

Ο Διαγόρας Ρόδου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με αντίπαλό τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Σε μία απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση η ισοπαλία κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Στο 47′ ο Πίσπας εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ καλό σημείο και ο Κουϊρουκίδης με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έγραψε το 1-0.

Η χαρά του προβαδίσματος κράτησε μόλις τρία λεπτά για τον «γηραιό», καθώς οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα. Ο Νίλι εκτέλεσε ένα κόρνερ, η άμυνα δεν απομάκρυνε και ο Νίκας με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μπιντσή, γράφοντας το 1-1.

Στο 70′ σημειώθηκε η τελευταία καλή στιγμή του ματς και ήταν για τον Διαγόρα. Ο Πίσπας συνεργάστηκε με τον Παπαδόπουλο, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Στογιάνοβιτς. Όλοι θεώρησαν πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο εκείνη είχε περάσει στην εξωτερική τους πλευρά.

Η βαθμολογία της Super League 2 ΕΔΩ

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Τάτσης (83′ Σάιμπερτ), Γιώργου, Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας (76′ Μπλάνκο), Λαμπίρης (65′ Παπαδόπουλος), Κουϊρουκίδης, Ζούνης (46′ Σινγκ), Μπαστιανός (65′ Τσιαντούλας).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χαμουντ, Φραντζίσκο Χοσέ, Πολέτο )74′ Βρακάς), Μουτίνιο (62′ Αλμπάνης), Βήχος, Δούμτσιος (81′ Αραβίδης), Λιάγκας, Λινάρδος (81′ Τσάπρας), Νίκας, Τζημόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected