Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Πρώτο ματς στην Αριδαία με νίκη για τον Αλμωπό

Την πρώτη του νίκη στη Super League 2, πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Απόλλωνα Πόντου, παρουσία 700 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Οι “κυανόλευκοι” του Γιώργου Τυριακίδη ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και πανηγύρισαν δίκαια το τρίποντο της νίκης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς καμία σοβαρή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, μέχρι την στιγμή του γκολ για τον Αλμωπό στο 40′ όπου ο Ρόβας με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0 κάτω από έντονους πανηγυρισμούς.

Στις αρχές της ανάπαυλας ο Αλμωπός πίεσε για ένα 2ο γκολ και τα κατάφερε με άψογη κεφαλιά του Καράμπελα στο 55′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πρίκα.

Μετέπειτα ο ρυθμός έπεσε και από τις δύο ομάδες με τον Αλμωπό, να πανηγυρίζει εύκολα και δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η βαθμολογία της Super League 2 ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (75′ Κολλάρας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης (22′ λ.τ. Αδαμίδης), Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (88’ Μπακουτσής), Ρόβας, Τριαντφυλλάκης (75’ Πέττας), Καράμπελας, Γιουκούδης (88’ Ζαχαρός).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο (87′ Ζαχαράκης), Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ξιφιλίνος (56′ Φράγκος).

*aridaia365.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected