Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Ξεκίνημα με νίκη στο τοπικό ντέρμπι για την ΑΕΛ (photos)

Ποδαρικό με το “δεξί” πραγματοποίησε η ΑΕΛ που επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο “Αλκαζάρ”.

Όγκμποε και Γλυνός οι σκόρερ των “νικητών” που παρότι δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης πήραν το τρίποντο που τους δίνει ηρεμία. Αξιόμαχος ο Απόλλωνας που είχε τις στιγμές του ώστε να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος, με αρκετά λάθη και από τους δύο αντιπάλους κυρίως στα πρώτα 20′ – 25′. Με 4-1-4-1 παρέταξε την ομάδα του ο Ηλίας Φυντάνης με τον Παπαγεωργίου να αγωνίζεται μόνος ως καθαρός αμυντικός μέσος μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. Στον αντίποδα με 4-3-3 παρέταξε τους φιλοξενούμενους ο Μαρσέλο Στράτσια.

Ο Απόλλων μπήκε με διάθεση να γίνει πιεστικός για την ΑΕΛ, δίχως ωστόσο να απειλήσει τα καρέ του Θεοδωρόπολου στα πρώτα λεπτά.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Παπαγεωργίου Α. (75′ Μαϊνδανός), Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ., Κολομπίνο, Νικολιάς (39′ Ακούνια λ.τρ.), Ογκμπόε (75′ Γλυνός), Μαυριάς (67′ Ταχάρ), Συμελίδης.

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Στράτσια): Μαντζάρης, Καρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Γιαννίτσης, Βίγια (82′ Νούσιος), Κόζαχ, Παναγιώτου, Καλούσης (67′ Λουκάς), Σούλτσε (62′ Μπαλογιάννης).

Η βαθμολογία της Super League 2 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected