Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : “Έσπασε το ρόδι” ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έκανε… σεφτέ στις επιτυχίες στη φετινή Super League 2, καθώς για τη 2η αγωνιστική επικράτησε στο Παγκρήτιο Στάδιο των Ρεθυμνιωτών, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη βαθμό.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 3’ με τον Νοικοκυράκη και στο 8’ με τον Ολιβέρια και οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή φάση στο 17’ με τον Μπουτσάκη. Τρία λεπτά αργότερα οι «κυανόλευκοι»… άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Σαρρής έδιωξε πάνω από τη γραμμή το πλασέ του Ντα Σίλβα.

Στο 33’, έτσι, ο Μπουτσάκης κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουατένγκ, για το 1-0. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η ομάδα του Βέλιτς απείλησε στο 41’ με τον Νοικοκυράκη, ενώ στο 44’ είχε άλλη μία μεγάλη στιγμή, καθώς η κεφαλιά του Μπαρμπόσα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, μέχρι και το 65’, δεν υπήρχαν ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες. Στο 69’, βέβαια, ο Κωστανάσιος απείλησε, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Εφτά λεπτά αργότερα ο Κόνρααντ έπιασε το γυριστό, ωστόσο ο Καλογεράκης ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Η Επισκοπή προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στο 88’ απείλησε εκ νέου, αφού η κεφαλιά του Ντα Σίλβα πέρασε λίγο άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους και ο Εργοτέλης έβαλε τους τρεις βαθμούς στο… σακούλι τους.

Η βαθμολογία της Super League 2 ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας) : Τσέλιος, Κατσούρι (68’ Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα (46’ Κωστανάσιος), Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (60’ Κόνρααντ), Μπουρσέλης, Φαράγκ (46’ Μίκο), Κουατένγκ (78’ Ντουμάνης).

ΑΟ Επισκοπής (Γιάσμινκο Βέλιτς) : Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (84’ Σουμπασάκης), Μπαρμπόσα, Ολιβέιρα, Πολυχρόνης, Μασιέλ, Νοικουράκης, Ντα Σίλβα, Πεντρόσα, Πέτρου (64’ Σκόνδρας), Καραγιάννης (50’ Γεωργούσης 84’ Τσάβος).

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected