Super League 2

Super League 2 : Μοιρασιά για Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή

Σε μία Νεάπολη που πλημμύρισε από κόσμο, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν με γκολ του Κουντουριώτη από τα αποδυτήρια, με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει στο 52’ με τον Μανώλη Παπαστεριανό.

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα καθώς ο Γηραιός, υποχρεωτικά βγήκε μαζικά στην επίθεση, περιορίζοντας τους ερυθρόλευκους σε παθητικό ρόλο. Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα έπαιξε με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές στο 21’ θα μπορούσε να «κλειδώσει» το τρίποντο, όμως ο Παλαβράκης νίκησε τον Βερνάρδο στο τετ α τετ. Ο Ηρακλής έπαιξε για τη νίκη και πίεσε ακόμη κι όταν το σκορ ήταν ισόπαλο, χάνοντας ευκαιρίες να την κατακτήσει.

Συμπερασματικά, το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε αλλά και δεν στεναχώρησε καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες και την πρώτη αγωνιστική είχαν φέρει το ίδιο αποτέλεσμα.

το φιλμ του αγώνα στο Goalpost

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας) : Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ναά, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης, Κόλα, Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς (64’ Σουλεϊμάν), Βερνάρδος

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης) : Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Παπαστεριανός Α., Κωστούλας, Πήλιος (67’ λ.τ. Χρουσιέλ), Παπαστεριανός Μ., Τότσκα (76’ Καρτσαμπάς), Τόμας (46’ Μασούρας), Κάκκο (46’ Βιτίνιο), Μπαστακός

Η βαθμολογία της Super League 2 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected