Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Αποκλεισμός με ισοπαλία κόντρα στη Γερμανία για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Γερμανία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον Κάντε στο 49΄ και η Εθνική ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Κούτσια στο 62΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 54΄ η Ελλάδα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουλιεράκη με δεύτερη κίτρινη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρωσία νίκησε 5-0 τα Νησιά Φερόε. Προκρίθηκαν στην Elite Round η Ρωσία και η Γερμανία.

Συνθέσεις

Ελλάδα: Αγγελόπουλος, Γωγουβίτης, Καλογερόπουλος (80΄ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69΄ Καστανάρας), Χριστόπουλος Η., Κουτεντάκης (46΄ Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55΄ Α. Χριστόπουλος).

Γερμανία: Ούρμπιγκ, Γκούντερ, Άρεϊ- Μπι, Χέρολντ, Κραφτ (81΄ Κόστκα), Βάγκνερ, Κέσικ, Κάντε, Ζίεμπ (73΄ Χέτβερ), Γκούρπουζ (46΄ Ρίντελ), Γκεντικλί (85΄ Τζέσεν).

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου.

 

“Πληρώσαμε την έλλειψη αγώνων”

Στην έλλειψη αγώνων απέδωσε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Θέος τον αποκλεισμό της Εθνικής Νέων από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. “Συνεχίζω να πιστεύω στο ταλέντο αυτών των παιδιών”, τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός που συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου μετά το παιχνίδι με τη Γερμανία:

“Τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια σε αυτό τουρνουά. Κοίταξαν στα μάτια τις δύο μεγάλες ομάδες του ομίλου, τη Γερμανία και τη Ρωσία, στα παιχνίδια με τις οποίες έπρεπε να διαχειριστούν αριθμητικό μειονέκτημα. Ωστόσο εκεί έδειξαν μεγάλα αποθέματα ψυχής και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες και ιδιαίτερα στην ατυχία που είχαμε στο παιχνίδι με τα Φερόε και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό και πιο ξεκάθαρο ωστόσο, ήταν η έλλειψη αγώνων. Κυρίως αυτό πληρώσαμε..

Συνέχίζω να πιστεύω στο ταλέντο και την αξία αυτών των παιδιών και θεωρώ ότι πρόκειται για μια πολύ καλή φουρνιά, από την οποία θα δούμε στο μέλλον αρκετούς ποδοσφαιριστές να στελεχώνουν τις μεγαλύτερες ηλικιακά εθνικές ομάδες και να φτάνουν ως την Εθνική Ανδρών”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected