Αθλήματα

Χιλιάδες δρομείς και μοναδικές στιγμές στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”!

Αντάξιος της μεγάλης προσμονής και των προσδοκιών που τον συνοδεύουν, ως έναν από τους κορυφαίους Μαραθωνίους παγκοσμίως στον τομέα της ποιότητας και των υπηρεσιών ασφάλειας, αποδείχθηκε ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, που μετέτρεψε το πρωινό της Κυριακής 21 Νοεμβρίου σε μία αξέχαστη εμπειρία για χιλιάδες δρομείς!

Ανάμεσα στους δρομείς και ο δικός μας αθλητής Νίκος Τουλίκας, ο οποίος έτρεξε στον Δρόμο 5.000μ. έζησε τη χαρά της συμμετοχής και της προσωπικής νίκης, και έστειλε το μήνυμα ότι η δίψα για άθληση και ζωή είναι ισχυρότερη από όλες τις δυσκολίες!

Επιπλέον, οι παράλληλες εκδηλώσεις που «στήθηκαν» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και ξεσήκωσαν τη διάθεση όλων των συμμετεχόντων, η άριστη υποστήριξη των δρομέων τόσο κατά την αγωνιστική προσπάθειά τους όσο και μετά από αυτήν, αλλά και το υψηλό επίπεδο των πρωταθλητών που έλαβαν μέρος, έκαναν και φέτος ξεχωριστό τον θεσμό που είναι αφιερωμένος στον Στέλιο Κυριακίδη και, εκτός από αθλητική διάσταση, διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας, σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν και φυσικά στην οργανωτική επιτροπή για την άψογη διοργάνωση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected