Διάφορα

Αν έχεις φαντασία, γράφεις σενάριο : Ιταλός πήγε να εμβολιαστεί με χέρι…σιλικόνης!

Ένας 50χρονος άνδρας επιχείρησε να εξαπατήσει την νοσηλεύτρια που επρόκειτο να του κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού παρουσιάζοντας… ψεύτικο χέρι.

Αίσθηση προκαλεί στην Ιταλία η είδηση ότι 50χρονος άνδρας στην πόλη Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έχοντας φορέσει… ψεύτικο χέρι σιλικόνης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το.

Στόχος του πενηντάχρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το σκεύασμα κατά της COVID-19. Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.

Ο άντρας θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

error: Protected