Κατηγορίες
Διάφορα

Ντροπιαστικό βίντεο: Ασθενής με κορονοϊό μεταφέρεται για εξετάσεις μέσα στη βροχή

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορονοϊό» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

Οι εικόνες ντροπής που έρχονται από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αποδεικνύουν ότι η μάχη που δίνεται στα νοσοκομεία είναι άνιση.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η μεταφορά ασθενών με κορονοϊό από το ένα κτίριο στο άλλο για εξετάσεις, πάνω σε αναπηρικά αμαξίδια μέσα στη βροχή.

Το βίντεο του debater.gr δημοσίευσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, βίντεο στο οποίο φαίνεται η δύσκολη προσπάθεια των νοσηλευτών που παραλαμβάνουν ασθενείς με κορονοϊό και βαριά πνευμονία και τους μεταφέρουν για εξετάσεις μέσα στο κρύο και τη βροχή.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορονοϊό. Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε το βίντεο:

error: Protected