Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Απίστευτο τρολάρισμα 68χρονης, πήρε χαμπάρι ότι επιτήδειοι ήθελαν να της αρπάξουν χρήματα (vid)

Απίστευτη καζούρα σε επιτήδειους έκανε μια 68χρονη που πήγαν να της αποσπάσουν χρήματα με το κλασικό -πλέον- τηλεφώνημα για δήθεν τροχαίο του παιδιού της, ζητώντας μια περιουσία για το υποτιθέμενο χειρουργείο, με… υποτιθέμενες χρυσές λάμες και χρυσά καρφιά!

Η απάντηση της 68χρονης στην απάτη όμως… ήταν αποστομωτική.

– Πολύ καλός ο γιατρός, ό,τι σου πει ο γιατρός κάνε το μαμά…

– Αυτό θα κάνω, αυτό θα κάνω παιδί μου, αυτό. Μην κλαις, μην στεναχωριέσαι.

Η κοπέλα που παρίστανε την κόρη της κυρίας Ευγενίας, κλαίγοντας στο τηλέφωνο της έλεγε ότι έσπασε το πόδι της. Σειρά είχε ο γιατρός που ζήτησε 23.000 ευρώ για να της βάλει χρυσές λάμες και χρυσά καρφιά για να της σώσει το πόδι…

– Είστε μητέρα και εγώ είμαι μπαμπάς, αλλά σαν ορθοπεδικός γιατρός, πρέπει να σας πω ότι ο μοναδικός τρόπος για να περπατάει η κόρη σας σαν πριν, πρέπει να της βάλουμε μέσα από τον αστράγαλο μέχρι πάνω στο γόνατο 3 χρυσές λάμες και 4 χρυσινά (χρυσά) καρφιά.

– Μπορούμε να κάνουμε αυτό το χειρουργείο;
– Φυσικά μπορείτε! Τι εννοείτε αν μπορείτε; Δεν το καταλαβαίνω αυτό!
– Από το ΙΚΑ μου ζητήσανε 23.000 ευρώ..
– Ο Χριστός και η Παναγία!
– Πάρα πολλοί άνθρωποι παραμένουν ανάπηροι για αυτό το λόγο.

Όταν η 68χρονη γυναίκα, που στο μεταξύ είχε καταλάβει τους απατεώνες, αποφάσισε να διασκεδάσει με μια ανεπανάληπτη καζούρα.

– Μαμάαααα…
– Παιδί μου, θα βρούμε λύση, θα βρούμε λύση, μην κλαις. Θα βρούμε λύση, ο γιατρός είναι καλός. Θα συνεννοηθώ εγώ. Με τον γιατρό να μιλάω.
– Πολύ καλός ο γιατρός, ό,τι σου πει ο γιατρός κάνε το μαμά…
– Αυτό θα κάνω, αυτό θα κάνω παιδί μου, αυτό. Μην κλαις, μην στεναχωριέσαι.

Προσποιουμένη την πανικόβλητη, άρχισε να κάνει παζάρια στον υποτιθέμενο γιατρό, για να ρίξει την τιμή του χειρουργείου, προτείνοντας τη χρήση άλλου υλικού πιο οικονομικού από τον χρυσό.

– Εγώ θα κάνω το χειρουργείο, αλλά πώς μπορώ να πάρω από το ΙΚΑ αυτές τις λάμες, αν δεν μπορώ να πάρω από το ΙΚΑ αυτές τι λάμες, τι να της βάλω μέσα κυρία μου;
– Βάλτε κάτι άλλο πιο οικονομικό. Δεν έχει το νοσοκομείο κάτι;
– Ζητήσαμε από το ΙΚΑ, 23.000 ευρώ.
– Χριστός και Παναγία. 23.000 ευρώ ποιος έχει σήμερα χριστιανέ μου; Τι λέτε τώρα;
– Αυτά τα λεφτά δεν πάνε ούτε για εμένα, ούτε για το νοσοκομείο. Θα της βάλουμε μέσα κυρία μου πλατίνες. Χρυσινές (χρυσές) λάμες και χρυσινά (χρυσά) καρφιά για να κρατάμε το κόκαλο.

Η κύρια Ευγενία δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία της και προσπαθούσε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες για να απευθυνθεί στην αστυνομία.

«Είχα ακούσει διάφορες τέτοιες περιπτώσεις κι ήθελα να δω πού θα το πάνε και ήθελα να, κάνοντας τους παζάρια να ενδώσουν κι αυτοί να μου πουν πόσα έχετε πόσα μπορείτε να δώσετε και να τους πω ρε παιδί μου έχω 5.000 πού να έρθω να σας τα δώσω και να πάω με την αστυνομία και για αυτό τους έκανα παζάρια για να φανώ πιο πιστευτή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιτήδειοι γνωρίζοντας προσωπικά στοιχεία προσπαθούν να παγιδέψουν ανυποψίαστους πολίτες.

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected