Κατηγορίες
Basket

Μόνο νίκες για τις ελληνικές ομάδες ώστε να ελπίζουν σε πρόκριση

Επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για την ΑΕΚ και το Λαύριο που την τρίτη αγωνίζονται για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται (19:30) τη Φάλκο ενώ δύο ώρες αργότερα η ομάδα του Λαυρίου παίζει (21:30) στη Γαλλία με τη Ντιζόν.

Η ΑΕΚ που βρίσκεται στο 1-3 χρειάζεται μόνο τη νίκη ώστε να παραμένει «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση, τουλάχιστον μέσω του τουρνουά play in. «Θεωρώ πως είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, με την οποία η ομάδα θα μπορεί να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδό μας, στα Λιόσια, να μας βοηθήσει με τη φωνή και τον παλμό του, δίνοντας μας έξτρα ώθηση στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την πρόκριση. Βεβαίως και πάνω απ’ όλα θέλουμε κόσμο για να τιμήσουμε όπως αξίζει, τον αδικοχαμένο Στέφαν, τη φανέλα του οποίου αποσύρουμε» σχολίασε μεταξύ άλλων το μέλος του τεχνικό επιτελείου της ΑΕΚ, Σάββας Συμεωνίδης.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Τρεβίζο 7β.
2. Φάλκο 7
3. VEF Ρίγα 5
4. ΑΕΚ 5

Στη Γαλλία, το Λαύριο Megabolt και η Ντιζόν βρίσκονται αμφότερες στο 2-2 και διατηρούν ελπίδες για απευθείας πρόκριση στους «16», με τον νικητή να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για να το πετύχει. Στο πρώτο παιχνίδι στο Λαύριο, η ελληνική ομάδα είχε επικρατήσει με 65-63. Το Λαύριο κρατά την τύχη στα χέρια του καθώς με δύο νίκες τα ισάριθμα εναπομείναντα ματς (την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Μάλαγα) θα μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1. Μάλαγα 7β.
2. Λαύριο 6
3. Ντιζόν 6
4. Νίζνι Νόβγκοροντ 5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected