Κατηγορίες
Basket

Όλα…στραβά για τους Bucks στη Βοστώνη, ήττα και τραυματισμός Μίντλετον (vids)

Στο «TD Garden» κόλλησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, γνωρίζοντας την ήττα με 117-103 από τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε με 20π., οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ κι ένα κλέψιμο, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να έχει άλλους 20π. και οκτώ ασίστ και τον Πατ Κόνατον 15π. και εννέα ριμπάουντ. Ο Μπόμπι Πόρτις σκόραρε 13π. και μάζεψε και οκτώ ριμπάουντ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 5π. και ένα ριμπάουντ σε 2.28’. Ο Κρις Μίντλετον (4π., οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ σε 23.48’) αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου και όπως διαπιστώθηκε, από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη διάστρεμμα και υπερέκταση στο αριστερό γόνατο.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 42π., πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τρία κλεψίματα ηγήθηκε των «Κελτών», έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Τζέιλεν Μπράουν (19π., τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ) και Γκραντ Ουίλιαμς (17π., εφτά ριμπάουντ). Ο Μάρκους Σμαρτ περιορίστηκε στους 2π., αλλά είχε πέντε ριμπάουντ και έντεκα ασίστ, άστοχος με 2/10 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 7π., δύο ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ήταν ο Ντένις Σρέντερ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected