Super League 2

Η φετινή Super League 2 έχει κι άλλα…επεισόδια : Αποβλήθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας, “θα δικαιωθούμε” αναφέρει η ΠΑΕ

Το εφετινό πρωτάθλημα της Super League 2 είναι, αναμφίβολα, ένα από τα πιο… σουρεαλιστικά που έχουν διεξαχθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Ύστερα από τη δίμηνη καθυστέρηση, την ένταξη Ζακύνθου και Καβάλας στη διοργάνωση μία ημέρα πριν αυτή ξεκινήσει, με δικαστική απόφαση μάλιστα και τις ανατροπές στις αίθουσες των δικαιοδοτικών οργάνων, είχαμε και… αποβολή ομάδας από τη διοργάνωση.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε χθες (14/12) ότι το πιστοποιητικό του Αλμωπού Αριδαίας ανακλήθηκε και σήμερα η διοργανώτρια αρχή διευκρίνισε πως η ανάκληση σημαίνει αποβολή από το οικείο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα στην περίπτωση του Αλμωπού Αριδαίας εντοπίστηκε στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στη μη χορήγηση άδειας στον Φώτη Παντελίδη για την εξαγορά του 16,03% των μετοχών, καθώς η Ε.Ε.Α. θεώρησε ανεπαρκή τα δηλωθέντα εισοδήματα.

Όπως -μεταξύ άλλων- ανέφερε η χθεσινή απόφαση της Επιτροπής, επιπλέον «εμφανίζεται εταιρεία να καταθέτει το ποσό των 170.000,00 ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και παρά ταύτα η εταιρεία αυτή δεν εμφανίζεται στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ, αλλά πλειάδα μικρομετόχων με ποσοστό κάτω του 5%».

Η ανακοίνωση της Super League 2:

«Με έγγραφο της Ε.Ε.Α. μας γνωστοποιήθηκε η από 14/12/21 απόφαση της επιτροπής, με την οποία ανακλήθηκε το χορηγηθέν πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ3 του Ν4809/21, η ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 αποβάλλεται από το πρωτάθλημα Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22».

ήμερα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αποβολή του συλλόγου από το πρωτάθλημα, με την ομάδα της Πέλλας να απαντά με δική της ανακοίνωση, στην οποία καθησυχάζει το φίλαθλο κοινό της.

Αλμωπός: «Θα δικαιωθούμε»

Ο σύλλογος πάντως εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα δικαιωθεί δικαστικά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ καθησυχάζει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και δηλώνει ότι θα δικαιωθεί αξιοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεση της».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected