Κατηγορίες
Basket

Έδωσε μεγάλη “μάχη” κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός, δεν είχε το…αντίδοτο για τον Μίροτιτς (vid)

Η Μπαρτσελόνα πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό με 85-82 χάρη στη σπουδαία εμφάνιση του ηγέτη της Νίκολα Μίροτιτς.

Η πρωτοπόρος της Ευρωλίγκα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών και να κατέβασε… ενδεκάδα στο ΟΑΚΑ, αλλά κατάφερε να γυρίσει από το -13 του πρώτου μέρος και να κερδίσει στο φινάλε τον Παναθηναϊκό με 85-82.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πραγματοποίησαν ειδικά στο πρώτο μέρος μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προηγήθηκαν ακόμα και με +13, αλλά η άμυνα της Μπάρτσα και οι περισσότερες ποιοτικές λύσεις της χάρισαν το μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ.

Παίκτης-κλειδί και πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα για ακόμα μία φορά φέτος ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος σε 30′ λεπτά συμμετοχής είχε 20 πόντους με 6/10 σουτ και 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ (season high), 1 κλέψιμο και 32 στο PIR πραγματοποιώντας τη καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση του μέχρι στιγμής στη τρέχουσα σεζόν!

Μάλιστα ο Μίροτιτς ήταν και καθοριστικός στο τέταρτο δεκάλεπτο, αφού πέτυχε 7 σερί πόντους σε σημαντικό χρονικό σημείο και έκανε τη διαφορά για την ομάδα του παίρνοντας πολλές κατοχές στα χέρια του στην επίθεση.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός είδε την έδρα του να “λυγίζει” και πάλι αυτή τη φορά από τους πρωτοπόρους της κατάταξης μετά από τα ματς με Βιλερμπάν και Ούνικς (4/7 εντός φέτος), ενώ μπήκε τέλος και στο μικρό νικηφόρο 2-0 σερί στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Ζενίτ και Άλμπα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected